Legendarni “Body Count” dovodi dve predgrupe na koncert u Beograd

0
87

Kultni američki hiphop metalci “Body Count” održaće koncert 18. juna u Bašti SKC-a.

"Body Count", Foto: Promo
“Body Count”, Foto: Promo

A na beogradski koncet dovode dve predgrupe – belgijski “Powerstroke” i britanski “Astroid Boys”.
Sa svojim miksom metala, roka, panka i hardkora, “Powerstroke” će u Beogradu uživo predstaviti novi album “Omissa”. U desetogodišnjoj karijeri su već nastupali sa bendovima kao što su “Pro-pain”, “Death Angel”, “Agent Steel” i, naravno, “Body Count”.
– Pre dve godine “Body Count” su nas zvali da idemo na turneju sa njima, jer je Ice T smatrao da smo prilično dobri! – ističe gitarista Maarten Geeraerts.

Grupa „Body Count“ 18. juna u Bašti SKC-a

“Astroid Boys” su rok/grajm bend iz Kardifa, koji je nedavno objavio debi album “Broke” (2017).
Pred beogradsku publiku 18. juna u Baštu SKC-a, prema rečima frontmena Ice T-a, dolazi “Body Count u punoj snazi”.
“Body Count” su početkom devedesetih spajajući pank, metal i hip-hop osnovali školski drugovi Ice T i gitarista Ernie C. Bend je poznat po pesmama “Cop Killer”, “Hey Joe”, “Necessary Evil”, “I Used to Love Her”, “Talk Shit, Get Shot”, “Relationships”…

Arsenal Fest 08 kompletirao Garden i Explosive DJ Stage

Aktuelni “Body Count” album je “Bloodlust” (2017). Sa njega su se istakli “No Lives Matter”, “Black Hoodie” i “Ski Mask Way”, kao i obrada klasika legendarnog benda “Slayer” – “Raining In Blood”.

Poznata je i satnica beogradskog koncerta prema kojoj u 20h nastupa “Powerstroke”, zatim u 20.40h “Astroid Boys”, a zvezde večeri “Body Count” izlaze na binu u 21.30h.
Ulaznica za koncert košta 2.000 dinara. Može se kupiti preko mreže Eventim, dok će na dan koncerta, ako ih preostane, biti 2.500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde