Kantautorka Lara Fabijan 16. novembra u Štark Areni

0
89

Rođena je u Belgiji, otac joj je flamanskog porekla, a majka sicilijanskog. Prvih pet godina života provela u Kataniji, rodnom gradu svoje majke. A, roditelji su je nazvali po glavnoj junakinji iz filma “Doktor Živago”.

Kantautorka Lara Fabijan 16. novembra u Štark Areni

Lara Sofi Kati Krokart (Lara Sophie Katy Crokaert), poznatija pod svojim scenskim imenom Lara Fabijan, belgijsko-italijanska je kantautorka i glumica sa kanadskim državljanstvom. Govori više jezika, pa svoje pesme peva na francuskom, italijanskom i engleskom. Iako ne govori tečno, neke od pesama pevala je i na španskom, portugalskom, ruskom… povodom šesdesetogodišnjice Dana nezavisnosti Izraela i na hebrejskom. Takođe, na nemačkom jeziku otpevala je verziju pesme “Croire”, sa kojom je predstavljala Luksemburg na “Pesmi Evrovizije” 1988. Govori pomalo i holandski, odnosno flamanski jezik. Do sada je prodala preko 20 miliona ploča širom sveta, a vokalni opseg joj obuhvata četiri oktave.

Eros Ramazzotti tražio da početak trećeg dela turneje “Vita Ce N’è” bude u Beogradu

U okviru turneje “50 World Tour” Lara Fabijan posetiće i Beograd, gde će 16. novembra održati koncert u Štark areni. Turneja je proslava pevačicinog 50. rođendana i 30 godina karijere. Objavila je 14 studijskih albuma, a najveći hitovi su “Je T’ Aime”; “Quédate”; “Caruso”; “Adagio”; “Je Suis Malade”…
Lara je u februaru ove godine podarila obožavaocima novi album na francuskom “Papillon”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde