Ladies night: Specijalne projekcije filma “Led” u Rodi Cineplex i Areni Cineplex

0
187

Ukoliko ste za 8. mart u Novom Sadu ili Beogradu, i odlučili ste da Dan žena proslavite uz ruski film “Led” – spremite se na izneđenja i dodatne poklone! 

led milos biković Ladies night Dan žena
Iz filma “Led”, Foto: Promo

Tada će u bioskopima Roda Cineplex i Arena Cineplex biti organizovana tradicionalna i damama omiljena akcija – Ladies night. A, tokom specijalnih projekcija ruskog filma “Led” posetioci će dobiti i prigodne poklone koje su pripremili prijatelji ovih bioskopa.

Ruski film „Led“ sa Milošem Bikovićem u srpskim bioskopima od 8. marta

U ruskom filmu “Led” glavne uloge tumače srpski glumac Miloš Biković, Ruskinja Aglaja Tarasova i njihov kolega Aleksandar Petrov. Posetioci Arene Cineplex imaće priliku da prisustvuju novosadskoj svečanoj premijeri filma. Tom prilikom pozdraviće pokloniće im se i Miloš Biković.

Snimanje druge sezone „Senki nad Balkanom“ počeće na leto

led milos biković Ladies night Dan ženaInspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Miloš Biković: Uskoro dve filmske premijere u Moskvi

Svetsku premijeru film “Led” imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film “Led”. On je imao dvostruko više gledalaca od holivudskih bioskopskih hitova. Inače, “Led” je snimljen sa budžetom od 150 miliona rubalja. Svi veruju da će postati bioskopski hit u raznim zemljama.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde