Ladies night: Uz film “Slatka mala tajna” 13. septembra i pokloni za dame

0
68

Bioskopi Cineplexx Srbija najavili su još jednu “Noć dama”.

Ladies night: Uz film "Slatka mala tajna" 13. septembra i pokloni za dameRezervišite karte za sebe i svoje drugarice i zabavite se na “Ladies night” događaju u četvrtak 13. septembra od 20h. U bioskopima u Beogradu, Nišu i Kragujevcu publiku osim filma, čekaju ih i razna prijatna iznenađenja. Pre filma “Slatka mala tajna” posetioce očekuje koktel i posluženje kompanije “Zlatiborac”. A, najsrećnije dame će u svim bioskopima Cineplexx nagraditi sjajnim preparatima kozmetičke kuće “Aura” i fantastičnim “Afrodita” proizvodima za negu tela. Kompanija “Katrin” će odabranim damama u Beogradu i Nišu pokloniti vaučere u iznosu od 3.000 dinara za kupovinu u njihovim radnjama. Kozmetički saloni “Omnia Beauty studio” u Kragujevcu i “Sun Bali” u Nišu će dame obradovati sjajnim kozmetičkim tretmanima, dok će frizerski salon “Češalj i makaze” pokloniti feniranje damama u Beogradu.

Cineplexx: Uskoro prvi 4D bioskop u Beogradu

Napeti triler “Slatka mala tajna” prati mamu vlogerku Stefani Vard (Ana Kendrik) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emili Nelson (Blejk Lajvli). Emili jednog dana nestaje pošto zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Vlogerka pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje prijateljice iz grada. Stefani se udružuje sa Emilinim mužem i ubrzo počinje da se pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila. A, sve je počelo jednostavnom uslugom, koja je krila veliku tajnu…

“Slatka mala tajna” je napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler. Ispunjen je prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti… Reditelj i scenarista je Pol Fejg, a film je baziran na debitantskom romanu Darsi Basel, objavljenom 2017.
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde