Kultna “Audicija” stiže u Australiju i na Novi Zeland

0
143

Samo nekoliko dana nakon uspešne turneje po Skandinaviji, ekipa “Audicije” otputovala je put Novog Zelanda i Australije.

Audicija u Australiji i na Novom ZelanduKultnu predstavu “Audicija” moći će da vidi publika u Australiji i na Novom Zelandu. Glumci Emir Hadžihafizbegović, Admir Glamočak, Saša Petrović, Jasmin Geljo, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Senad Bašić nisu imali previše vremena za odmor. Spakovali su kofere i krenuli na drugi kraj Zemljine kugle. Posle izvođenja na severu Evrope glumačka družina predvođena producentom Adnanom Mundžićem otputovala je na daleki put. Očekuju ih nova izvođenja “Audicije” u gradovima na Novom Zelandu i Australiji.

Karavan pozitivne energije i humora nasmejao publiku u Švedskoj i Danskoj


Sa Simonidom Puhalo, Majkom Kjajevićem, Mimom Šiš, Rokijem… i ostalim likovima iz “Audicije” družiće se publika u Aucklandu u sredu 23. maja. Posle toga glumci će nastupiti u Brisbaneu (25. maj); Sydneyu (26.maj); Melbourneu (27. maj); Adelaideu (29. maj); i Perthu (1. juni).

Smeh do suza: „Audicija“ započela svetsku turneju iz Sarajeva
Audicija Emir Hadzihafizbegovic-2
Emir Hadžihafizbegović, Foto: Promo

– Imamo već informacije da je veliko interesovanje. Tokom prethodnih 10 meseci odigrali smo 40 predstava. Tako da mi ne igramo toliko često, koliko se možda nekom učinilo, ali su značajna mesta koja smo uspeli da obiđemo, na raznim krajevima planete – rekao je Emir Hadžihafizbegović pre polazak na put. On je pozvao publiku iz cele Australije da dođe na njihove predstave. Smejaće do suza, to je sigurno!
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde