Kultna “Audicija” igraće i treće veče u Sarajevu

0
136

Zbog velikog interesovanja publike i potražnje ulaznica koje su za premijeru rasporodate mesec dana ranije, kultna predstava “Audicija“ u Sarajevu će igrati i treće veče.

Audicija 2017 treće večePošto su ulaznice za premijeru i prvu reprizu rasprodate, omogućen je novi dodatni termin prikazivanja, a to je subota, 8. oktobra u dvorani Mirza Delibašić. Karte za treće igranje u BiH prestonici već su puštene u prodaju. Mogu se kupiti putem sistema kupikartu.ba i na svim prodajnim mestima servisa.

„Audicija“: U Sarajevu još jedna predstava, u Srbiji počela prodaja ulaznica

Audicija 2017
Producent Adnan Mundžići glumac Emir Hadžihafizbegović, Foto: Facebook / Audicija

Svi očekuju pravi spektakl. Gosti na premijeri biće i fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sjajna glumačka ekipa originalne “Audicije” kao i članovi produkcijsko-organizacionog tima prijatno su iznenađeni reakcijom publike, koja je, očito željna dobre zabave i kvalitetne komedije, već razgrabila karte za dva izvođenja.

Kultna predstava „Audicija“ stiže u Beč 2. decembra

Audicija 2017
Željko Ninčević kao Davor Stevanović

– Pre više od tri meseca najavili smo okupljanje ove kultne predstave i svetsku turneju, koja će početi u Sarajevu. Veoma nam je drago da je premijera rasprodata mesec dana pre izvođenja. Ne znam da je nekom pošlo za rukom da proda celu Skenderiju toliko ranije. Drago nam je da je “Audicija” okupila toliku publiku i da ćemo imati i goste iz drugih gradova. Gosti na premijeri biće i kompletna fudbalska reprezentacija BiH – rekao je producent Adnan Mundžić.

MLADEN NELEVIĆ: Vinograd me vraća u život

Emir Hadžihafizbegović na konferenciji za novinare izjavio je da su svi srećni i uzbuđeni zbog ponovnog igranja “Audicije”, ali da ovakav interes nije očekivao.
– Nisam verovao da će toliko ljudi hteti ponovo da gleda “Audiciju”. Najdragocenija stvar je jedna heterogena i polivalentna struktura publike. Ponovo imamo studente, đake, penzionere, sportiste, od sedam do 77 godina iz svih delova bivše Jugoslavije. Iako igramo i u Splitu, na sarajevsko izvođenje doći će i Dino Rađa. Najavile su nam se naše kolege iz Beograda i Zagreba – rekao je Hadžihafizbegović.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde