KUB 2018: Završnica uz “Nacionalnu klasu” i “Dečka koji obećava”

0
106

KUB 2018 (Kragujevački ulični bioskop) polako ulazi u završnicu.

KUB 2018: Završnica uz "Nacionalnu klasu" i "Dečka koji obećava"Avgustovski deo KUB-a otvoriće kultni domaći film “Nacionalna klasa”. Ovo ostvarenje, snimljeno 1978, pored plejade domaćih glumačkih bardova, obeležio je i – Fića. Ovaj legendarni četvorotočkaš se proizvodio u Zavodu “Crvena zastava” u Kragujevcu. Tim povodom, u saradnji sa kragujevačkim Udruženjem ljubitelja fića, projekciju filma “Nacionalna klasa”, zakazanu za sredu 8. avgust na Đačkom trgu, uveličaće i prisustvo jednog Fiće u kabriolet verziji.
KUB 2018: Završnica uz "Nacionalnu klasu" i "Dečka koji obećava"Posle prikazanog filma, publiku očekuje druženje sa rediteljem i scenaristom ovog ostvarenja, Goranom Markovićem.

Goran Marković režira u produkciji RTS-a seriju „Delirijum tremens“

Ovogodišnji KUB 11. avgusta zatvoriće “Dečko koji obećava”, film je snimljen 1981. Kao i tokom čitavog KUB-a 2018, i ovo poslednje ostvarenje biće praćeno gostovanjem reditelja prikazanog filma, Miloša Radivojevića. Projekcije počinju u 21h na Đačkom trgu. U slučaju kiše, filmovi će biti prikazani u Knjaževsko-srpskom teatru. Ulaz je slobodan.

KUB 2018: Završnica uz "Nacionalnu klasu" i "Dečka koji obećava"
Besplatne projekcije na Đačkom trgu, Foto: Promo

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde