“Krugovi”, novi singl grupe “Zemlja Gruva”

0
136

Iz studija “Gruvlend” stigla je nova numera.

"Krugovi", novi singl grupe "Zemlja Gruva"
Foto: Promo

Muziku pesme “Krugovi” benda “Zemlja Gruva” komponovali su Milovan Bošković, Jovan Antić, Dušan Sarić, Luka Lopičić, Marko Vlajčić, Arion Petrovski i Ana Radonjić (Zoe Kida), koja je i autor teksta. Ovim singlom “Zemlja Gruva” pokreće onlajn prodavnicu “Gruv” sa idejom da se promovišu domaći proizvođači i kreativni stvaraoci.

“Plodni dani” novi singl grupe “Zemlja gruva”

Lajt motiv pesme su krugovi kao metafora emotivnog odnosa koji pritiska otuđenost, monotonija i zasićenje. Istovremeno su i odluka da se iskorači iz rutine i započne novo životno poglavlje. Režiju spota potpisuje Kosta Đuraković, dok je za montažu bio zadužen Uroš Šovljanac.
– U centru kruga je žena koja je shvatila da je zaljubljenost nestala pod teretom svakodnevice, ali ne gubi nadu u ljubav. Inspiracija za pesmu su zapetljani muško-ženski odnosi koji su mahom okrnjeni, nekvalitetni i formalni – objašnjava Zoe Kida.

“Zemlja Gruva” promoviše “Ljubav i more”

Prema njenim rečima, u pitanju je slika razvojnog puta dvoje ljudi koji su izgubili strast i zaljubljenost negde usput.
– Istovremeno ton i atmosfera pesme sugerišu optimizam i nadu da nas prava ljubav čeka iza ugla! – ističe pevačica. Ona se posebno zahvaljuje drugaricama na sjajnoj glumi i podršci – Mariji Karan; Manji Stević; Jeleni Zorić; Tari Tomašić; Katarini Bošković; i Lani Janković.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde