Krista Bel, zvezda “Tvin Piksa” i muza Dejvida Linča, nastupa u Beogradu

0
118


Talenovana muzičarka, glumica i model – Krista Bel (Chrysta Bell), zvezda najnovijeg serijala “Tvin Piks” (Twin Peaks) i muza Dejvida Linča (David Keith Lynch), dolazi u Beograd.

krista bel koncert-bgd-1Krista Bel će sa svojim bendom, a u okviru jesenje turneje predstaviti beogradskoj publici novi album “We Dissolve”. Koncert je zakazan u Kulturnom centru Grad 30. novembra, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

U Domu omladine festival američkog nezavisnog filma: IndieBelgrade 2017

Njena muzika spada u žanr opisan kao “dreamy pop”. Na novom albumu je prisutan i jak uticaj bristolske scene i sastava poput “Massive Attack” ili “Portishead”, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni. Na ovom izdanju Krista je sarađivala sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava “Sparklehorse” i “Giant Sand”. Shodno tome, album ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije.

Ekskluzivna izložba Dejvida Linča u Beogradu

Mnogi ocenjuju da Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka. Kritičar časopisa “NME” njen poslednji album slikovito je opisao “kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura”. Inače, ona se u novom serijalu “Tvin Piksa” pojavljuje kao FBI agent Temi Preston. Naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava fam fatal.

krista bel koncert-bgd-1Pored zanosne Kriste koja peva i svira gitaru, a čiji nastup Linč opisuje rečima “ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje…”, bend čine i Kristofer Smart (Christopher Smart) bas gitara i vokal; Henson Kol (Hanson Cole) gitara; i Džejson Altman (Jayson Altman) bubnjevi.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde