“Krhka a ponosna” nova pesma i spot grupe “Ničim izazvan”

0
187

Bend “Ničim izazvan” je u susret svom najvećem i najlepšem koncertu koji će biti održan 25. aprila u Kombank dvorani, objavio novi singl.

"Krhka a ponosna" nova pesma i spot grupe "Ničim izazvan"

Reč je o divnoj ljubavnoj baladi “Krhka a ponosna”, koju u duetu izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović. Muziku i tekst je napisao Bojan Gluvajić, a producent je i ovoga puta Đani Pervan.

– Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise. U pauzama koncertnih obaveza smo uspeli da provedemo neko vreme u studiju i spremimo nešto novo za ljubitelje naše muzike. “Krhka a ponosna” je jedna nežna pesma o muško-ženskim odnosima, koja je u nekoliko strofa pokušala da predstavi obe strane tog zapleta – rekao je Bojan Gluvajić, autor pesme.

“Hajde dođi da popraviš stvari” novi singl i spot grupe “Ničim izazvan”

“Krhka a ponosna” je druga pesma koja će se naći na četvrtom albumu grupe. Polovinom aprila, kako su najavili članovi sastava, biće objavljena još jedna numera, koja će biti i ekranizovana. A, ovaj spot je snimljen u velikoj sali Kombank dvorane i najbolja je pozivnica za brojne obožavaoce, koji će prvi put prisustvovati koncertu benda “Ničim izazvan” u sali sa mestima za sedenje. Koncert će biti zaista poseban, jer će se stalnoj postavi benda pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Tako će na sceni biti 16 muzičara! U izvođenju ovog broja muzičara sve pesme će dobiti neku novu dimenziju i energiju. Bend vredno vežba kako bi svojoj publici ponudili i nešto drugačije. 

Bend “Ničim izazvan” 25. aprila u Kombank dvorani

Karte za najveći i najlepši koncert benda “Ničim izazvan” se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima Tickets, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

KRHKA A PONOSNA

Dopusti ovoj ludoj glavi
bar večeras jednu malu pobedu.
Znaj da priča čudne stvari
jer oseti nevolju.

Moje se kule ljuljaju
pa mi je lek u samoći.

Nad gradom munje sevaju,
vazduh na kišu miriše.

Dopusti ovim rukama
da sudbinu sada s tobom kroje.
Ti ne umeš drugim putem
sem da bitke budu samo tvoje.

Tvoje se kule ljuljaju,
pa ti je lek u samoći.

Nad gradom munje sevaju,
vazduh na kišu miriše.

Ne veruj rečima
ove nisu bile moje.
Krhka a ponosna
predugo postojiš u dvoje.

Ne veruj rečima,
one uvek nešto slome,
krhka a ponosna si,
pa te je strah.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde