“Kralj valcera” Andre Riu 22. maja u Štark areni

0
350

Holandski violinista Andre Riu (André Rieu) je svetska zvezda i nesumnjivo jedan od najpopularnijih muzičara našeg vremena.

"Kralj valcera" Andre Riu 22. maja u Štark areni
Foto: Promo

Savremeni “kralj valcera”, kako ga mnogi zovu, nastupiće 22. maja 2019.  godine u beogradskoj Štark areni. Organizatori su  javili da je za samo jedan sat prodato 1.000 ulaznica za ovaj koncert.

Najveći svetski hedlajneri za 2019. dolaze na Exit: “The Cure” konačno u Srbiji

– Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života. Ako delić muzike dotakne moje srce, dotaći će i vaše. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Sve je dozvoljeno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha – tvrdi violinista.

Koncert Tonija Cetinskog 22. juna 2019. na stadionu Tašmajdan

Zajedno sa svojim šezdesetočlanim orkestrom “Johan Štraus”, najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već 30 godina obilazi svet. Da bi se organizovao transport ove ogromne produkcije između kontinenata, postoje četiri postavke svih fenomenalnih kostima, instrumenata i pozornica. Preko 40 miliona prodatih CD-a i DVD-a, 30 prvih mesta na muzičkim listama i 500 platinastih nagrada, čine Andrea Riua “maestrom mase” kako ga je “Njujork tajms” nazvao. Njegovi spotovi na Jutjubu premašili su milijardu pregleda, a na Facebooku ga prati 3,4 miliona fanova.

Eros Ramacoti 24. septembra 2019. godine u Štark areni

Andre je više od 40 godina u braku sa Mardžori. Žive u romantičnom zamku iz 1452. u Mastrihtu. Imaju dva sina i petoro unučadi.

Karte za koncert su u prodaji po ceni od 2.500 dinara.

E. A. 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde