Kralj Petar Prvi: Omiljeni srpski kralj dobio svoj sajt

0
190

Filmski spektakl “Kralj Petar Prvi” od danas ima svoj sajt – kraljpetarprvi.rs. Na ovoj adresi, i to na ćirilici, svi zainteresovani mogu da pronađu sve informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, da pogledaju galeriju fotografija, tizer filma, kao i da vide tačne datume projekcija u Beogradu, Srbiji i regionu.

Kralj Petar Prvi: Omiljeni srpski kralj dobio svoj sajtPosebna sekcija “Rekli su o našem junaštvu”, koju čine značajniji citati iz važnog istorijskog perioda srpskog naroda, obnoviće i dopuniti znanje posetilaca o bitkama i pobedama srpske vojske u Prvom svestkom ratu, njenim vojskovođama i borcima. U skladu sa značajem celog projekta, producenti filma “Kralj Petar Prvi” su i kod nas doneli poslednji holivudski trend da sajt živi samostalno, a ne samo kao niša na sajtu producentske kuće. Sajt kraljpetarprvi.rs je moderno dizajniran, na šta odmah upućuje njegova naslovna strana sa interaktivno postavljenim plakatom.

LAZAR RISTOVSKI: Film „Kralj Petar Prvi“ smo napravili u slavu Srbije

– Polako počinje odbrojavanje do 5. decembra kada će biti održana premijera najvećeg ovogodišnjeg filmskog spektakla i priče o omiljenom srpskom kralju i najslavnijim danima srpske vojske. Do tada nas očekuje i promocija trejlera filma. Neke istorijske knjige tvrde da je kralj Petar Prvi bio omiljeni vladar, ali mi kažemo da je definitivno vladar sa najboljim sajtom! – poručuju iz ekipe filma.

Premijera filma „Kralj Petar Prvi“ pomerena za 5. decembar
Kralj Petar Prvi: Omiljeni srpski kralj dobio svoj sajt
Iz filma “Kralj Petar Prvi”, Foto: Promo

Premijera ostvarenja “Kralj Petar Prvi” održaće se 5. decembra u Beogradu, u Sava centru, Kombank dvorani i Cineplexx Ušću. Posle toga slede prikazivanja u bioskopima širom Srbije. U godini proslave stogodišnjice pobede saveznika u Prvom svetskom ratu ovaj filmski spektakl vratiće u sećanje lik omiljenog srpskog kralja i sve pobede u kojima je predvodio herojsku srpsku vojsku, a umetnička snaga ovog filma skinuće patinu sa osećanja patriotizma i mladim generacijama objasniti pravo značenje ove reči.

Roker Miodrag Miki Cicović napisao muziku za film „Kralj Petar Prvi“

Reditelj Petar Ristovski je sa vrhunskom glumačkom ekipom, u kojoj su, osim Lazara Ristovskog u ulozi kralja Petra; i Radovan Vujović; Milan Kolak; Aleksandar Vučković; Svetozar Cvetković; Marko Baćović; Danica Ristovski; Ivan Vujić… napravio filmsko-istorijski spektakl kakvu domaća publika odavno očekuje i zaslužuje.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde