Film “Kralj Petar Prvi” za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

1
160

Istorijski spektakl imao je premijeru u Beogradu, a onda je krenuo na turneju po srpskim bioskopima.

Film "Kralj Petar Prvi" za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

Istorijsku dramu “Kralj Petar Prvi” Petra Ristovskog za prva četiri dana prikazivanja, na projekcijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, videlo je čak 50.000 gledalaca! Odličan start filma se nastavlja kako u bioskopima, tako i na premijernim prikazivanjima u ostalim gradovima Srbije.

LAZAR RISTOVSKI: Film “Kralj Petar Prvi” smo napravili u slavu Srbije
Film "Kralj Petar Prvi" za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

Na premijeri u Beogradu ekipa filma je nagrađena višeminutnim stajaćim ovacijama. Komentari koji su se među publikom mogli čuti su bili: “Potresan… pun emocija… iznad očekivanja… veliki spektakl…  epopeja Srbije…” Bilo je i onih koji su izjavili da odavno nisu gledali film koji ih je više puta naterao da zaplaču.

Ovacije na premijeri filma “Kralj Petar Prvi”
Film "Kralj Petar Prvi" za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

Publika je posebno reagovala na ulogu malog Ivana Vujića, koji je neverovatno zrelo i snažno dočarao lik najmlađeg kaplara u Prvom svetskom ratu, Momčila Gavrića. Zanimljivo je da su na premijeri filma u Beogradu prisustvovali i sinovi Momčila Gavrića.   

Istorijski spektakl: Trejler za film “Kralj Petar Prvi”
Film "Kralj Petar Prvi" za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

Film će 9. decembra biti prikazan u Kruševcu, Vrnjačkoj Banji i Kraljevu. U Gornjem Milanovcu i Čačku “Kralj Petar Prvi” biće prikazan 10. decembra; a sledećeg dana stiže u bioskope u Smederevu i Požarevcu. U Užicu i Zlatiboru publika će imati prilike da vidi film od 13. decembra; u Pirotu od 14; a u Lazarevcu će premijera biti održana 15. decembra. U Vrbasu je premijera filma “Kralj Petar Prvi” zakazana za 17. decembar.

PR / Foto: Promo

1 KOMENTAR

  1. Премијера филма „Краљ Петар Први“ у продукцији Зилион Филм Лазара Ристовског и у режији Петра Ристовског била је супер! Свака част! Нека ти је са срећом Царе Лазо легендо!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde