“Kralj lavova” zarikaće u bioskopima Srbije od 17. jula

0
94

Stiže nova avantura iz studija “Dizni”, američki dramski film u režiji Džona Favroa. To je fotorealistički kompjuterski animirani rimejk Diznijevog istoimenog crtanog klasika iz 1994. godine.

“Kralj lavova” (The Lion King) odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Naslednik obožavanog Flipera: “Delfin Berni” u bioskopima od 6. juna

Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se Donald Glover kao Simba; Bijonse Nouls Karter kao Nala; Džejms Erl Džons kao Mufasa; Čuitel Edžiofor kao Skar; Set Rogen kao Pumba; Bili Ajhner kao Timon. Film za srpsko tržište ima dve verzije sa titlom i sinhronizovan na srpski. A u sinhronizaciji je učestvovala pevačica Tanja Banjanin kao i glumci: Dragan Vujić Vujke; Vladan Živković; Marko Marković; Branislav Platiša; Davor Perunović…

Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev “Kralj lavova” zarikaće u bioskopima od 17. jula.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde