Kontakt 2020: Novi koncert podrške “ZA KOJU”

0
97

Četvrto izdanje Kontakt konferencije održaće se od 18. do 21. marta, na više lokacija u Beogradu.

Kontakt 2020: Novi koncert podrške "ZA KOJU"

U okviru Kontakt konferencije 2020 biće nastavljen serijal koncerata “ZA KOJU”. Novi koncert podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje održaće se 20. marta u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Tada će se okupiti brojne kolege i prijatelji poznatog muzičara i frontmena kultnog benda “Disciplin A Kitschme”, kao svakako jedne od najvažnijih ličnosti ex-Yu rock scene, kako bi se prikupila sredstva za njegovo lečenje. Koja je krajem jula, tokom boravka u Londonu, doživeo moždani udar.

Kontakt 2020: Glavna tema konferencijskog dela Creating Music Business


Na koncertu podrške “Za Koju” u novobeogradskoj hali nastupiće: “Bajaga i Instruktori”; “YU grupa” – koja priprema jedinstven nastup sa specijalnim gostima Nikolom Čuturilom Čuturom i legendarnim gitaristom Radomirom Mihajlovićem Točkom; kao i grupe “Partibrejkers” i “Straight Mickey and the Boyz”.

Dušan Kojić Koja, Foto: Nemanja Đorđević

Ulaznice za koncert “Za Koju” 20. marta u Hali sportova “Ranko Žeravica” dostupne su na prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online. Cena ulaznice je 1.200 dinara parter; 1.400 dinara tribine stajanje; 1.900 dinara tribine sedenje.

Porodica frontmena “Discipline kičme”: Koja je imao moždani udar

Podsećamo, serijal koncerata “Za Koju” započeo je prošle godine, prvo 18. oktobra u klubovima “Elektropionir” i “SubBeerni centar”, a onda na istim mestima i 26. oktobra. Tada su nastupili “Irie FM”; “Stuttgart online”; “Dža ili bu”; “Zvuk ulice”; Vasil Hadžimanov bend; Nikola Čuturilo Čutura; “Električni orgazam”; “Artan lili”; i “Eyesburn”. Tada su, a i 20. marta će na koncertu doći muzičari i prijatelji Dušana Kojića iz istog razloga ‒ da pruže podršku. Kao što je rekao Cane na oktobarskom koncertu, prijateljstvo i ljubav bili su važniji od svega.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde