Kontakt 2020: Na koncertu “Orgazma” sve generacije muzičara

0
60

Manifestacija Kontakt posvećena je muzičkom biznisu, a ove godine održaće se od 18. do 21. marta, na više lokacija u Beogradu.

Četvrti Kontakt, kako je ranije najavljeno, biće u znaku “40 godina Orgazma”, jubileja najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda. “Električni orgazam” je za tu jedinstvenu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare, koji su ih pratili tokom decenija.

40 godina na sceni: “Električni orgazam” u Kombank dvorani

– Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz “YU grupe” – Žika i Dragi Jelić, pa Anton i Cane iz “Partibrejkersa”, kao i Jovec iz originalne postave “Orgazma”, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljeniči momenat: Damjan Dašić iz grupe “Magic Bush”, kao i Bojan i Romana Slačala iz benda “Artan Lili” – otkriva Srđan Gojković Gile goste. A tu je i važna nemuzičarska gošća.

Kontakt 2020: Novi koncert podrške “ZA KOJU”

– Posebno nam je drago što će sa nama te večeri biti i Duca Marković. Ona će otvoriti slavljeničko veče u Kombank dvorani 19. marta. Duca je bila prisutna baš te večeri kada je bend nastao u kafani “Mornar”, a posle koncerta grupe “Leb i sol” koji smo prethodno zajedno posetili upravo u Domu Sindikata, kako se tada zvala Kombank dvorana – kaže Gile.

Kontakt 2020: Proslava 40 godina Novog talasa u “Drugstore”

“Električni orgazam” dobitnik je Zlatne bubamare za trajne muzičke vrednosti. Nagrada je nedavno bendu dodeljena na 23. manifestaciji “Zlatna bubamara popularnosti” u Skoplju. Priznanje se svake godine dodeljuje najistaknutijima iz oblasti kulture, muzike, medija, marketinga i sporta u Severnoj Makedoniji i na Balkanu.

Podsećamo da su ulaznice još dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, i na blagajni Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde