Kontakt 2020: “Letu štuke” u SubBeernom centru 21. marta

0
71

Godinšnja manifestacija Kontakt je posvećena muzičkom biznisu. Već četvrtu godinu okuplja muzičare iz regiona, kao i ostale važne aktere u muzičkom biznisu. Kontakt 2020 održaće se od 18. do 21. marta, na više lokacija u Beogradu.

Kontakt 2020: "Letu štuke" u SubBeernom centru 21. marta

U okviru muzičkog dela programa, 21. marta će legendarna bosanskohercegovačka grupa “Letu štuke” u SubBeernom centru održati koncert. Bend predvođen istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup na Kontaku. Premijerni u smislu da su “Letu štuke” u poslednjih nekoliko godina osvajale različite koncertne prostore, ali ne i Cetinjsku ulicu, poznatiju kao Music’n’Art Distict.

Bend “Letu štuke” objavio neobičan spot za baladu “Žad”

Šaranova lirika, vrlo intimna, jezgrovita, istinita, uvek aktuelna, hirurški precizno secira društvena stanja i događanja. To je jedan od glavnih razloga koji ovaj bend drži u samom vrhu muzičke scene regiona i zbog kojih važe za miljenike publike.
Pred nastup na manifestaciji Kontakt 2020 “Letu štuke” su objavile i novi video spot za pesmu “Žad”. Muzika koju stvaraju Šaran i ekipa bila je primarna inspiracija umetnice Žane Force, koja potpisuje očaravajući spot za pomenutu numeru. Video je nastao u tehnici ulje na staklu. Dugotrajan ručni proces kroz koji je prošla ne bi bio moguć bez pesme kao duhovnog vodiča.

Kontakt 2020: Novi koncert podrške “ZA KOJU”

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22, Beograd) po ceni od 1.200 dinara. Na veče koncerta, na ulazu u SubBeerni Centar, koštaće 1.500 dinara.

Podsećamo, cilj Kontakta je, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih radnika u kulturi i umetnosti, koji svakako imaju nezanemarljiv doprinos privrednom razvoju.

Kontakt 2020: Proslava 40 godina Novog talasa u “Drugstore”

A, u muzičkom delu programa, pored benda “Letu štuke” (21. mart, SubBeerni centar), na Kontaktu 2020 nastupiće i “Električni orgazam” (19. marta, Kombank dvorana); u klubu “Drugstore” (21. mart) priprema se proslava jugoslovenske new wave epohe (nastupiće “Paraf”, “Obojeni program” i “Artan Lili”); a posebnost ovogodišnjeg Kontakta biće i koncert u Hali sportova “Ranko Žeravica” (20. mart) “Za Koju”, za što brži oporavak frontmena “Disciplin A Kitschme” na kojem nastupaju “Bajaga i Instruktori”; “Partibrejkers”; “YU grupa” sa specijalnim gostima – Radomirom Mihajlovićem Točkom i Nikolom Čuturilom Čuturom; kao i grupa “Straight Mickey and the Boyz”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde