Kontakt 2020: Glavna tema konferencijskog dela Creating Music Business

0
65

Četvrto izdanje Kontakt konferencije održaće se od 18. do 21. marta, na više lokacija u Beogradu. Ova manifestacija posvećana muzičkom biznisu.

Kontakt 2020: Glavna tema konferencijskog dela Creating Music Business

Na Kontaktu 2020 biće paralelno zastupljene dve teme. Glavna tema konferencijskog dela je Creating Music Business, a muzički deo programa je u znaku obeležavanja 40 godina Novog talasa.

Kao i svake godine, programi će se organizovati na velikom broju lokacija, ali ovog puta ne samo sa fokusom na klubovima u Cetinjskoj ulici.

6. MENT: Festival i konferencija od 5. do 7. februara u Ljubljani
Kontakt 2020: Glavna tema konferencijskog dela Creating Music Business
Kontakt tim, Foto: Kontakt Beograd

Kontakt je manifestacija posvećana muzičkom biznisu, koja je od ove godine deo INES Showcase Festival Network (Innovation Network of European Showcases). U okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je primljen nedavno, kao predstavnik Srbije.

Kontakt nominovan za prestižno priznanje “Najbolje iz Srbije”

“Električni orgazam” je najstariji aktivni beogradski novotalasni bend. Grupa će proslaviti 40. rođendan u Kombank dvorani 19. marta, upravo u okviru Kontakta. A, 21. marta u klubu “Drugstore” priprema se nešto drugačija proslava jugoslovenske new wave epohe uz “Paraf”, “Obojeni program” i “Artan Lili”. Iste večeri “Letu Štuke” će prvi put nastupiti u SubBeernom centru. Posebnost ovogodišnjeg Kontakta biće i koncert koji će biti priređen “Za Koju”, za što brži oporavak frontmena “Disciplin A Kitschme”.

Kontakt 2020: Glavna tema konferencijskog dela Creating Music Business
Creating Music Business biće glavna tema konferencijskog dela

Kontakt 2020 lokacije su: Marsh Open Space; SubBeerni Centar; Elektropionir; Kombank dvorana; Hala sportova “Ranko Žeravica”; “Zaokret”; “Sprat”; “Drugstore”; klub “Fest”…

40 godina na sceni: “Električni orgazam” u Kombank dvorani

Kontakt je godišnja manifestacija, koja već četvrtu godinu okuplja muzičare iz regiona, kao i ostale važne aktere u muzičkom biznisu. Kontakt za cilj ima, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala; turističkih udruženja i organizacija; kulturnih centara; klubova; i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, a koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde