Kontakt 2019: Bend “The Trigger” premijerno izvodi album na engleskom

0
49

Treća Kontakt konferencija održaće se od 20. do 23. marta.

Kontakt 2019: Bend "The Trigger" premijerno izvodi album na engleskom

U okviru Kontakt 2019, na otvaranju showcase dela, nastupiće “The Trigger”. Kao što smo nedavno pisali, ova beogradska petorka je ostvarila saradnju sa nemačkim izdavačem “Massacre Records”, koji će objaviti album grupe na engleskom jeziku. Tako će bend 20. marta u “Elektropioniru” na otvaranju Kontakt konferencije posetiocima premijerno predstaviti upravo taj materijal. Pored sastava “The Trigger” nastupiće i grupe “S.U.S.” i “Moreuz”. Ulaz na koncert je besplatan.

Beogradski bend “Trigger” potpisao za kultni nemački “Massacre Records”

Mornare i muzičare vezuje više stvari, a jedna od njih je da su uvek na putu. Ovi naši punk-rock mornari, grupa “S.U.S.”, naputovala se po Evropi, a prethodne godine posebno. Pre nego što krenu na novo probijanje granica, usidriće se u svojoj kući, u beogradskom “Elektropioniru”, da pokažu kakvu su energiju doneli u matičnu luku. Uvek su u žurbi, pa očekujte da i muzika bude brza.

Kontakt 2019: Jon Spencer i “The HITmakers” u SubBeernom centru
Kontakt 2019: Bend "The Trigger" premijerno izvodi album na engleskom

“Moreuz” je furiozna trojka klasičnog rock koncepta. Nastupa samo u posebnim prilikama – a otvaranje Kontakt 2019. jeste takva. Za sebe kažu da “ne znaju šta žele da kažu svojim pesmama”, ali to govore vrlo jasno i odlučno. Jedno je sigurno: u “Elektropioniru” svi prisutni osetiće “Ugriz đavola”.

Kontakt 2019: Treće izdanje, prošireni koncept, nove lokacije i velike muzičke priče

Kontakt manifestacija je posvećana muzičkom biznisu. Za cilj ima, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala; turističkih udruženja i organizacija; kulturnih centara; klubova; i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde