Kontakt 2018: Kako se Anton priprema za svirku

0
363

Kontakt muzička konferencija okuplja region u Beogradu od 21. do 24. marta.

Kontakt 2018 anton pripremaDrugo izdanje Kontakt konferencije održaće se na osam lokacija, imaće 25 koncerata i DJ nastupa, 70 učesnika iz sedam zemalja, tri izložbe… Kao i prošle godine konferencija se održava pred nastupajuću festivalsku sezonu u našem regionu, a glavna, inače goruća tema je samoodrživost festivala. Na drugom izdanju Kontakt konferencije okupiće se predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije; Hrvatske; Bosne i Hercegovine; Slovenije; Crne Gore; i Makedonije. Oni će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Kontakt 2018: Muzička konferencija od 21. do 23. marta uz sjajne koncerte

Kontakt 2018 plakat anton pripremaLokacije Kontakta 2018 su: “Marsh Open Space”; “Elektropionir”; “Zaokret”; “Sprat”; “SubBeerni centar”; “Ljubimac”; kafe “Šikarica”; i Dom omladine Beograda. I ove godine organizatori (Koncertna agencija Odličan hrčak, Marsh Creative Production i Kišobran kolektiv) uspeli su da obezbede da učešće u konfereciji bude potpuno besplatno. Registracija se vrši putem e-maila kontakt@kontakt.org.rs, a panel diskusije, po kojima se Kontakt posebno izdvaja, su konstruktivne i atraktivne. Detaljan program, satnicu i mesto održavanja možete pogledati OVDE.

Anton iz „Partibrejkersa“ predstavio samostalni album

anton priprema K2018
Foto: Promo

Specijalni gosti drugog izdanja Kontakt muzičke konferencije biće “Impala” – najznačajnija asocijacija nezavisnih izdavača Evrope, sa sedištem u Briselu, koja okuplja više od 4.000 članova. Na Kontakt 2018 stiže Kees Van Weijen, predsednik “Impale”, koji će govoriti o značaju i postulatima sve popularnijeg nezavisnog muzičkog izdavaštva.

Konferenciju prati i sjajna svirka. Tako će ekskluzivnim nastupom novog benda Nebojše Antonijevića Antona – “Hevi Hipi Bejbi”, Kontakt muzička konferencija biti i zvanično otvorena 21. marta u Domu omladine Beograda. Antonovi gosti biće “Zvuk ulice”. A, evo i kako se Anton priprema sa svojom ekipom za ovaj koncert:

Kao što smo već najavili, glavni muzički program Kontakt konferencije odigraće se u najstarijoj pivnici u Beogradu, u SubBeernom centru. Tu će nastupiti Nikola Vranjković (22. mart); “Obojeni program” i “Auf Wiedersehen” (23. mart); i “Kanda, Kodža i Nebojša” i “Igralom” (24. mart).

Prednovogodišnji koncert i promocija albuma Nikole Vranjkovića

izložba dejana matića K2018IZLOŽBE
Tokom konferencije Kontakt 2018 održaće se tri izložbe. I to, od 21. do 24. marta “Vlada Divljan” u “Marsh Open Space” (Goranka Matić / Srbija); od 22. do 24. marta – “My Life Making Of…” u “Ljubimcu” (Žare Batinović / Hrvatska); i od 22. do 24. marta “Izložba vektorskih crteža Dejana Marića” (Srbija) u “Šikarici”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde