Nikola Pejaković Kolja u Komabank dvorani: Koncertna promocija albuma “4 prsta”

0
216

Sredinom avgusta u prodaji će se pojaviti novo diskografsko izdanje, koje će biti predstavljeno uživo najesen u srpskoj prestonici.

Nikola Pejaković Kolja u Komabank dvorani Koncertna promocija albuma 4 prstaGlumac, reditelj, scenarista, ali i gitarista i pevač Nikola Pejaković-Kolja će 10. novembra (20,30h) u Kombank dvorani u Beogradu koncertno promovisati novi album “4 prsta”. Ovo izdanje će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća “Long Play”. Album zvanično izlazi 16. avgusta, odnosno od tada će CD biti u redovnoj prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i na internet platformama.

Pesmom „Svaku noć je isti mrak“ Nikola Pejaković Kolja najavio novi album

Na albumu je čak 19 kompozicija. Izdanje je nedavno najavljeno spotom “Svaku noć je isti mrak”, a od danas i singlom “Može malo sutra”. Muziku i tekst za novu pesmu napisao je Pejaković, dok je aranžman uradio Voja Aralica. Kolja će novi CD predstaviti u Kombank dvorani, gde je (tada pod imenom Dom sindikata) zvanično održao prvi koncert u karijeri početkom 2015.

– Prošli put, u Domu sindikata, veliku ljubav ste pokazali i dali bendu i meni. To veče ćemo pamtiti čitav život! Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album – “4 prsta”, i novu postavu benda. Sviraćemo neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne… Vidimo se 10. novembra, na istom mestu – kaže Kolja.

„Haljinica boje lila“ – kafanski hit reditelja rokera
voja aralica i kolja fb
Dugogodišnji prijatelji i saradnici – Voja Aralica i Kolja, Foto: Facebook / Kolja

U njegovom bendu su pored Voje Aralice i Ivana Aleksijevića, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević. Inače, za dizajn omota zaslužan je Saša Vasić.
Ulaznica za Koljin beogradski koncert košta 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara. Prodaja karata kreće 10. avgusta, na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim. Prvih 50 fanova koji isključivo na blagajni Kombank dvorane kupe po dve ulaznice (po bilo kojoj od navedenih cena) dobiće pre svih jedan CD “4 prsta”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde