Koncerti Georgieva u njegovom rodnom Herceg Novom 9. i 10. avgusta

2
465

Tradicija se nastavlja, pa će i ovog leta popularni kantautor Vlado Georgiev nastupiti u rodnom gradu i družiti se sa obožavaocima.

Koncerti Georgieva u njegovom rodnom Herceg Novom 9. i 10. avgusta


Letnji koncerti Georgieva u Herceg Novom postali su već tradicionalni. I ove godine popularni Barba će ih održati na Kanli kuli 9. i 10. avgusta. Pre toga će, od 1. do 7. avgusta na monumentalnoj tvrđavi u Starom gradu bito održan, takođe tradicionalan filmski festival. Inače, tokom celog leta u Herceg Novom je bogat kulturno-zabavni program. Organizuju se gostovanja raznih izvođača različitih muzičkih žanrova, modne revije, izložbe, promocije knjiga… Kompletan program dešavanja možete naći OVDE.

Vlado Georgiev objavio spot za pesmu “Tebe žedan”

Vlado će na predstojećim nastupima u rodnom gradu za svoje Novljane, kao i za sve goste koji se zateknu u ovom letovalištu, zapevati brojne hitove. Kako je jednom prilikom sam rekao, jako voli koncerte u Herceg Novom, jer je tu svoj na svome. A i njegovi sugrađani ga uvek dočekaju raširenih ruku.

Koncerti Georgieva pod nazivom “Boemski”, koje poslednjih meseci kantautor organizuje širom Srbije i u gradovima regiona, sjajno su posećeni. Gotovo je sigurno da će i u avgustu na Kanli kuli biti nastup koji će publika dugo pamtiti.

A gde sve možete nabaviti ulaznice za koncerte na Kanli kuli – OVDE.

2 KOMENTARA

  1. Gde i kako se mogu kupiti karte ? Mi smo iz Beograda i hteli bi unapred da kupimo karte bicemo od 7og dole u CG

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde