Bilja Krstić i Ivan Milinković – koncert za dve zvezde “Miris baštine”

1
357

Dva izuzetna pevača će izvesti brojne poznate narodne pesme na koncertu u Beogradu.

koncert za dve zvezde miris baštine bilja krstić ivan milinkovićU sredu, 6. juna u 20h u velikoj sali Kombank dvorane, najlepše izvorne pesme i odabrane kompozicije u tradicionalnom duhu izvešće vokalni solisti Bilja Krstić i Ivan Milinković. Njih će pratiti Narodni orkestar Radio-televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića. Koncert za dve zvezde nosi naziv “Miris baštine”.

Bilja Krstić i „Bistrik“ predstavili spot za pesmu „Jonje, Jonje“

Bilja Krstić je već decenijama prisutna na našoj muzičkoj sceni. Bila je stalni član grupa “Suncokret” i “Rani mraz”. Sa orkestrom “Bistrik” je više od 15 godina, i na najbolji način promoviše srpsko etnomuzikološko nasleđe. Uspešno je napravila sponu između izvornog muzičkog stvaralaštva i savremenih tendencija. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada.

Ivan Milinković je devet godina uspešno nastupao u Beogradskoj operi kao solista u sporednim i glavnim ulogama. Najzapaženije nastupe ostvario je sa grupom “Legende” sa kojom radi godinama. Milinković ima status istaknutog umetnika, brojne nagrade i priznanja, a pre svega prelepe pesme koje su obeležile njegovu karijeru.

Deca iz radionice „Bistrik“ Bilje Krstić nagrađena u Rumuniji

Bilja Krstić i Ivan Milinković prvi put nastupaju na celovečernjem koncertu uz pratnju Narodnog orkestra RTS, koji ima tradiciju dugu više od osam decenija, bogat repertoar i jedinstven zvuk, a na čijem se čelu nalazi solista na harmonici Vlada Panović.

Ulaznice su prodaji na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima. Cena karata je od 1.000 do 1.5000 dinara.

1 KOMENTAR

  1. Mene zanima kako ja nisam cula za ovaj koncert i kako sam to mogla da propustim? Da li ce uskoro biti ponovo negde? Pozdrav!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde