Koncert Slobodana Trkulje i “Balkanopolisa” 24. novembra u Sava centru

0
467

Predstojećim nastupom u srpskoj prestonici grupa će zaokružiti slavljeničku turneju povodom dve decenije postojanja sastava.

Koncert Slobodana Trkulje i "Balkanopolisa" 24. novembra u Sava centruNakon spektakularnog prošlogodišnjeg koncerta u Sava centru, Slobodan Trkulja i “Balkanopolis” se vraćaju u ovu prestižnu dvoranu. Harizmatični multiinstrumentalista, kompozitor i pevač svetskog kalibra je sa “Balkanopolisom” u proteklih godinu dana osvajao Aziju, održavši 10 koncerata u Kini (Guangdžo; Ćendžo; Čengdu…), nastupali su i u Teheranu; Kotoru: Parizu; Dubaiju… Gostovali su i na svetskim festivalima u Maleziji i na Tajvanu.

„Balkanopolis“ i Slobodan Trkulja proslavljaju 20 godina blistave karijere
Koncert Slobodana Trkulje i "Balkanopolisa" 24. novembra u Sava centru
Foto: Facebook / Slobodan Trkulja & Balkanopolis

Ovoga puta pripremili su posebno iznenađenje za obožavaoce u Srbiji i specijalnu set listu za novembarski nastup. Ulaznice su u prodaji od 24. septembra na blagajni Sava centra; i od 25. septembra na svim prodajnim mestima Eventima. Cena je u rasponu od 1.200 do 2.300 dinara.

Pred koncert: Slobodan Trkulja sa vitezovima „napao“ tržni centar
Koncert Slobodana Trkulje i "Balkanopolisa" 24. novembra u Sava centru
Foto: Facebook / Slobodan Trkulja & Balkanopolis

Trkulja i “Balkanopolis” stvorili su jedinstvenu muziku zasnovanu na rok i orkestarskoj muzici, tradicionalnom zvuku Srbije i Balkana i pravoslavnom pojanju. Tako su započeli novi talas u muzici na ovim prostorima. “Balkanopolis”, kao najbolje čuvana muzička tajna Balkana, je ubrzo krenuo u otkrivanje svoje muzičke čarolije čitavom svetu. Ubedljivo su jedni od najkreativnijih muzičkih umetnika koji spajaju gajde sa gitarskim efektima i vah pedalama; kavale i rok gitare; tambure i bubnjeve – protkane snažnim orkestarskim zvukom, od epskog do liričnog.

BRAĆA TEOFILOVIĆI: San i dalje traje

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde