Koncert Nick Cave 28. oktobra u Kombank areni

0
163

Koncert Nick Cave i “The Bad Seeds” održaće se 28. oktobra u Kombank areni. Ovo je, inače, najbolje prodavan koncert tokom cele svetske turneje.

Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat. A, zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400).

U Stingovom koncertu uživalo 15.000 ljudi u Beogradu

Ulaznice za nivo 400 po ceni od 2.990 dinara su na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem online.

nick-cave-steve-parke
Foto: Promo

Nick Cave i “The Bad Seeds” održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album “Skeleton Tree”. Ovo izdanje se našlo na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti. A, “Guardian” mu je poverio pet zvezdica i opisao kao “remek delo ljubavi i razaranja”.

Dva koncerta grupe „Incognito“ za početak Musicology festivala

Prethodni nastup Cave u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta, pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih obožavalaca.

Nick Cave u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Warrenom Ellisom, kao i bendom koji čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vještica i Larry Mullins.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde