Koncert “Muzički vremeplov” za Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

0
191

Koncept koncerta je veoma zanimlјiv, a repertoar raznolik.

Koncert "Muzički vremeplov" za Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

U Malom pozorištu “Duško Radović” 3. decembra (20h), povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom biće održan koncert “Muzički vremeplov”. Ovaj događaj nastao je u organizaciji Udruženja “Nebograd” u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom, i deo je projekta “Edukacijom i kulturom do inkluzije”, koji je podržan od strane Sekretarijatа za socijanu zaštitu.

10. Bosifest: Gran pri za španski dokumentarni film “Moses”

Na koncertu, pored članova “Nebograda” koji su nosioci celokupnog programa (mladi sa intelektualnim invaliditetom), kao gosti učestvovaće mladi operski pevači, članovi umetničkog udruženja MOTO, Nataša Rašić (mecosopran) i Nikola Mikić (bariton). Muzička podrška na koncertu su profesionalni muzičari sa kojima “Nebograd” sarađuje već godinama. Na repertoaru konecrta biće od etno numera do najvećih svetskih hitova klasične i pop muzike. Program koncerta štampan je i na Brajevom pismu.

HUMANI MARATONAC: Goran Nikolić, Ginisovac velikog srca

Pre koncerta premijerno će biti emitovan spot za numeru “Ti možeš sve”. Ovu pesmu tekstopisac Ana Sretenović je namenski napisala, a izvode je članovi VIS “Nebograd” i poznate ličnosti: Biljana Krstić; Nebojša Dugalić; Bojana Stamenov; Ivan Mihailović; Inspektor Blaža; i prvakinja opere Narodnog pozorišta Nataša Jović Trivić.

PR / Foto: Promo

Koncert "Muzički vremeplov" za Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde