Musicology Barcaffe Sessions: Mario Biondi otvorio novu sezonu

0
67

Publika je u zanosu uživala u svakom tonu Mariovog vokala i njegovog neverovatno uvežbanog benda. I, sa zadovoljstvom je odgovarala na svaki poziv na interakciju.

Musicology Barcaffe Sessions: Koncertom Maria Biondia otvorena nova sezona
Foto: Promo/ Asja Zec

Pevač fascinantne boje glasa, tehnike i harizme, Mario Biondi, u utorak, 2. oktobra, održao je prvi od tri predviđena koncerta u klubu “Bitef Art Cafe”. Ovim nastupom, otvorena je nova sezona koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions, koja će trajati do juna 2019.

Musicology Barcaffè Sessions: „Bokante“ zatvorio drugu koncertnu sezonu
Musicology Barcaffe Sessions: Koncertom Maria Biondia otvorena nova sezona
Foto: Promo/ Asja Zec

Mario je koncert započeo obradom pesme “Nightshift”, grupe “Commodores”. Posle toga je ređao hitove poput “This is what you are” i “What have you done to me”, prošarano sa po kojom numerom sa novog albuma “Brasil”, koje su prisutne prenele u neke toplije krajeve. Zajedničkim snagama publika i Mario Biondi stvorili su noć za pamćenje, punu dobre muzike. Oduševljen reakcijom posetilaca, nakon završenog koncerta pevač se vratio na bis, kako bi publiku počastio još jednom pesmom.
Mario će održati još dva koncerta u Beogradu, 3. i 5. oktobra, koji su gotovo rasprodati.

Bajkovit nastup švedskog benda „Koop Oscar Orchestra“ na Kalemegdanu
Musicology Barcaffe Sessions: Koncertom Maria Biondia otvorena nova sezona
Foto: Promo/ Asja Zec

Samo dve nedelje posle koncerata Maria Biondia, na Musicology Barcaffe Sessions stiže muzičko plesni flamenko spektakl sa Kube, “Ecos Company”. Oni će u “Bitef Art Cafeu” nastupiti 17. i 18. oktobra. Kao specijalni gost, na oba koncerta će nastupiti i naš proslavljeni jazz pijanista Vasil Hadžimanov.
Najavljeni su još i koncerti benda “Knower” iz Los Anđelesa 4. novembra; i miljenika srpske publike, Keziah Jones, 28. novembra.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde