Koncert Jelene Tomašević u Sava centru 14. marta

0
167

Posle više od dve godine, jedna od najboljih pevačica u regionu, održaće veliki solistički koncert u Sava centru.

Koncert Jelene Tomašević u Sava centru 14. marta
Foto: Promo

Koncert Jelene Tomašević zakazan je za 14. mart. Nastupiće u pratnji gudačkog sastava “Gudači svetog Đorđa”. Zajedno će izvesti dobro poznate pevačicine hitove, a pripremaju i brojna iznenađenja.

Jelena Tomašević ima novi spot – “Dobro jutro, ljubavi”

Od svojih muzičkih početaka Jelena je osvajala svojim glasom, brojna internacionalna i domaća prizanja samo su potvrđivala njen raskošan talenat. Saradnja sa poznatim muzičkim imenima (Vlado Georgiev; grupa “Biber”; Željko Joksimović) otvorila su joj vrata samostalne karijere u toku koje je snimila brojne hitove (“Kad ne bude tvoje ljubavi”; “Jutro”; “Nema koga”; “Oro”…), između ostalog i dva albuma “Panta Rei” (2008); i “Ime moje” (2015). Bila je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije sa pesmom “Oro” i dobitnik je nagrade Zlatna značka grada Beograda za doprinos srpskoj kulturi.

Božićno seoce kod Hrama Svetog Save od 4. do 28. januara

Nakon uspešne turneje sa novosadskim “Big Bendom”, Jelena se odlučila za saradnju sa gudačkim sastavom “Gudači svetog Đorđa”. Oni iza sebe imaju 25 godina umetničkog rada i više od 1.600 koncerata, veliki broj nagrada.

IVAN BOSILJČIĆ: Sada sam u fazi glumačke zrelosti

Koncert u Sava centru biće jedinstvena prilika da publika otkrije novi zvuk koji će pevačica snažnog vokalnog umeća spojiti sa magijom gudača. nezaboravnim.
Organizator koncerta je agencija “Star Travel”, a ulaznice su u već u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su 1.600; 1.900; 2.200; i 2.500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde