Koncert Jasne Gospić u beogradskoj Kombank dvorani 23. oktobra

0
213

Pevačica završava snimanje nove pesme i priprema se za druženje sa beogradskom publikom.

Koncert Jasne Gospić u beogradskoj Kombank dvorani 23. oktobra
Foto: Promo

Koncert Jasne Gospić u Beogradu održaće se u Kombank dvorani 23. oktobra. Pre toga, čeka je zavšetak snimanja nove pesme.
U studiju “Amadeus” u Sarajevu Jasna sa saradnicima vredno radi. Snima numeru “Iluzija”, za koju je tekst i muziku napisao Dženan Jahić, a aranžman Marin Meštrović. Posle toga će realizovati i spot za ovu kompoziciju.

Jasna Gospić predstavila spot za pesmu „Bolujem“, cover francuske šansone „Je suis malade“

– Studio “Amadeus” je takoreći moj drugi dom, gde se rado vraćam. Ovde su, u uvek lepoj i veseloj atmosferi, nastale neke divne pesme sa mojim saradnicima, Dženanom Jahićem i producentom i aranžerom Marinom Meštrovićem – kaže Jasna Gospić.

Jasna Gospic studio
Jasna sa saradnicima u sarajevskom studiju, Foto: Promo

Koncert u Beogradu biće ujedno nastavak promocije njenog albuma dueta “Muzici s ljubavlju” iz 2017. Kao i na divnom koncertu u sarajevskom Domu mladih Skenderija u aprilu prošle godine, kada je obeležila i 40 godina bogatog muzičkog rada, na beogradskoj sceni Gospićeva će okupiti drage kolege sa kojima je snimila rođendanski album dueta. Zapevaće zajedno sa Halidom Bešlićem, Željkom Samardžićem, Goranom Karanom, Sergejem Ćetkovićem, Mladenom Vojičićem Tifom, Duškom Kulišem, Mustafom Šantićem i Dženanpom Jahićem.

Jasna Gospić i Sergej Ćetković predstavili spot za pesmu „Da si tu“

– Odlučila sam se da koncert bude u Kombank dvorani, nekadašnjem Domu sindikata, jer je to jedna kulturna ustanova bogate tradicije u Beogradu. I, koja za prestonicu Srbije znači otprilike isto što i Dom mladih za Sarajevo. Jako sam sretna i uzbuđena zbog koncerta. Za Beograd me vežu lepe uspomene, nastupi na Mesamu i sličnim muzičkim festivalima. Koncert u Beogradu će zapravo biti repriza koncerta u Sarajevu. Scenario je isti, ista lica – moje drage kolege sa kojima sam snimila CD, sada će pevati u uživo u Kombank dvorani – najavljuje pevačica.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde