Koncert grupe “Sanja Ilić & Balkanika” 20. marta u Kombank dvorani

0
84

Članovi grupe obeležiće lep jubilej.

sanja ilić & balkanika

Kultna srpska grupa “Sanja Ilić & Balkanika”, održaće 20. marta koncert u Kombank dvorani u Beogradu. Ovim nastupom će započeti obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja.

Dve decenije prošlo je od izlaska albuma “Balkan 2000”, koji je na scenu doneo kompozicije koje su postale najlepši reprezent kulturne baštine ovih prostora. Koncert u Kombank dvorani biće omaž upravo ovom albumu, ali i svim onim projektima u kojima su “Sanja Ilić & Balkanika” svih prethodnih godina pomerali granice muzike i stvaralaštva.

“Sanja Ilić & Balkanika”: Engleska verzija pesme “Nova deca” u rege maniru

Zvuk koji neguju, a koji je spoj snažnih ritmova Balkana i elemenata svetske muzike, postao je prepoznatljiv i van granica naše zemlje. “Simonida”; “Hilandar”; “Dolina suza”; “Plava ptica”… neke su kompozicije koje su stekle kultni status u našem narodu. Publika u Beogradu dugo vremena nije imala prilike da ih čuje uživo, pa će ovaj koncert biti jedinstveno emotivno i muzičko putovanje za sve ljubitetlje kvalitetnog zvuka.

Znate li da je Sanja Ilić napisao Zvezdinu himnu?

Grupa “Sanja Ilić & Balkanika” uspešno je predstavljala Srbiju na “Pesmi Evrovizije” 2018, plasiravši se u finale najveće evropskog muzičkog takmičenja. Sa pesmom “Nova deca” grupa je na kvalitetan i autentičan način skrenula pažnju na Srbiju i naše kulturno nasleđe. Sa istom željom – da se publici pruži kvalitetan sadržaj, dobra muzika i prave vrednosti – biće realizovan i predstojeći koncert u Beogradu.
Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online putem.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde