Koncert Gorana Karana 12. decembra u Kombank dvorani

0
44

Zakazan je nastup poznatog i popularnog hrvatskog pevača u srpskoj prestoninici.

Koncert Gorana Karana 12. decembra u Kombank dvoraniKoncert Gorana Karana, proslavljenog splitskog tenora, biće u Kombank dvorani 12. decembra sa početkom u 20h. Kao rođeni Beograđanin, Karan se pred beogradsku publiku vraća sa hitovima “Vagabundo”, evrovizijskom numerom “Kad zaspu anđeli”, “Ako to je sve”, “Gorko more”, “Lipa si lipa”…

Goran Karan predstavio spot za pesmu „Moja košulja“

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa brojnim muzičarima. Među njima Arsen Dedić, Oliver Dragojevic, Kemal Monteno, Zdenko Runjić, Rajko Dujmić i mnogi drugi. Karan je dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja “Porin” i to u tri kategorije: za Najbolji album zabavne muzike, Najbolju mušku vokalnu interpretaciju i Najbolju vokalnu saradnju” (duet sa Oliverom Dragojevićem).

Godine 2000. Goran je na Pesmi Evrovizije predstavljao Hrvatsku i osvojio deveto mesto sa pesmom “Kad zaspu anđeli”. Pre velikog uspeha koji je stekao u Hrvatskoj kao solista, Karan je tokom osamdesetih godina, kada se i počeo baviti muzikom, bio član hrvatskih muzičkih sastava “Epicentar”; “Zippo”; “Big Blue”; i “Crna udovica”.

„Teška industrija“ i Goran Karan predstavili novu verziju pesme „Nikola Tesla“

Koncert Gorana Karana 12. decembra u Kombank dvoraniGoran Karan je uz Nenada Ninčevića autor mjuzikla “Naša bila štorija” koje je jedinstveno scensko i diskografsko delo. U stvaranju ove originalne muzičke priče učestvovalo je četrdesetak izvanrednih umetnika, među kojima su Severina Kojić, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Nenad Šiškov, Nikša Bratoš…

Na decembarskom koncertu u Beogradu pevača će pratiti bend “Vagabundo”. Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Kombank dvorane.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde