Koncert Bojane Vunturišević u šoping centru Ušće

0
78

Počinje velika nagradna igra “Zabaci udicu u Ušću”.

Koncert Bojane Vunturišević u šoping centru Ušće
Foto: Promo

Zvezda savremene domaće pop scene, Bojana Vunturišević, nastupiće će zajedno sa svojim bendom u ponedeljak 8. oktobra od 19h na Centralnom trgu Ušće Shopping Centera. Pevačica će napraviti uvertiru u veliku Ušće nagradnu igru koja će srećnog dobitnika učiniti milionerom!

Nataša Bekvalac i Coby objavili zajedničku numeru „Mala plava“

Šarmantna i talentovana domaća kantautorka je široj javnosti poznata sa albumom “Daljine”, koji je napravio pravi bum na domaćoj pop sceni, pogotovo sa velikim hitom “Kese, Etikete”. Ona će prirediti prisutnima intrigantan koncert za pamćenje, najavljuju organizatori, jer je ovo prvi put da nastupa u šoping centru.

BOJANA VUNTURIŠEVIĆ: U stvaralačkom procesu sam vrlo sebična
Koncert Bojane Vunturišević u šoping centru Ušće
Foto: Promo

– Označite 8. oktobar u svojim kalendarima kao “dan D” ne samo za dobru zabavu i kvalitetnu muziku, već i za početak Vaših maštarija o krpicama, putovanjima, sređivanju doma, isprobavanju kulinarskih specijaliteta, gedžetima… jer, ovaj oktobar će u Ušću doneti neverovatne prilike za dobitak! – pozivaju posetioce iz Ušće šoping centra.

Dodeljene MTS Vision nagrade za najbolje spotove

Oni dodaju da svi kupoholičari koji obave kupovinu u Ušće Shopping Centeru u periodu od 8. oktobra do 5. novembra u iznosu preko 5.000 dinara sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, imaće fenomenalnu priliku da osvoje vredne nagrade.
– Treba samo da se spremite za “pecanje” i da verujete u savršen “ulov”! Ako ste od onih koji misle da je pecanje dosadno, probajte da zabacite udicu u Ušću jer je ulov više nego uzbudljiv! Možda upecate 1.000.000 dinara namenjenih isključivo za šoping ili jedan od nekoliko stotina šoping vaučera u vrednosti od 1.000 do 12.000 dinara! POSTANI MILIONER U UŠĆU! ZABACI UDICU! – najavili su organizatori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde