Koncert Ane Stanić sa simfoničarima “Za 20, 30 nekih godina”

0
71

Kantautorka Ana Stanić već dve decenije neguje živi nastup sa bendom. Ovoga puta će svoju publiku obradovati jednim specijalnim koncertom.

Koncert Ane Stanić sa simfoničarima "Za 20, 30 nekih godina"

Pod nazivom “Za 20, 30 nekih godina” ona će održati koncert 24. oktobra u Centru kulture “Vlada Divljan” (Mitropolita Petra 8). Biće to ekskluzivan intimni koncert sa simfonijskim orkestrom. Stanićeva će prirediti pop simfoniju u pratnji Umetničkog ansambla MO “Stanislav Binički”.

Ana Stanić objavila tri nove balade na maksi singlu “Izgubljeno proleće”

– Ana će sa publikom podeliti magičnu emociju nastalu spajanjem popa i roka sa klasikom. Posebno joj znači što ta ušuškana sala nosi naziv po legendarnom velikanu urbane pop i rok scene, Vladi Divljanu – najavljuju iz “Kontra Recordsa”.

Ana Stanić predstavila autorsku numeru “Holivud”

– Već nekoliko godina ja planiram jedna ovakav nastup. Nije bilo lako skockati i upakovati sve to što sam zamislila. Ali, napokon se sve uklopilo!. Sa mnom na bini će biti simfonijski orkestar, kao i moj prateći rok bend, zatim hor, kao i neki gosti. Super nam je na probama! Simfonijski aranžmani su prelepi! Mladen Pecović, koji je gitarista u mom bendu, autor je većien tih aranžmana – najavila je na Prva TV Ana Stanić predstojeći koncert “Za 20, 30 nekih godina”.

Karte po ceni od 1.200, 1.500, 2.000 i 2.500 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima tickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde