Komedija “Taksi bluz” od januara u bioskopima, pogledajte trejler

0
4355

Glavnu ulogu u ovoj romantičnoj komediji tumači Andrija Milošević.

Nikola Pejaković i Andrija Milošević, Foto: Promo

“Taksi bluz” je debitantski film reditelja Miroslava Stamatova, koji je nastao u produkciji “Viktorija filma”, a po scenariju Marka Backovića i Marka Jocića. Osim Miloševića u ovoj komediji igraju Todor Jovanović; Milena Predić; Aleksandra Tomić; Boris Komnenić; Bojan Dimitrijević; Nikola Đuričko; Boris Milivojević; Nikola Pejaković; Sergej Trifunović; Srđan Bjelogrlić… Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografkinja Sanja Bulat, a kostimografkinja Jelena Đorđević. Muziku za film je komponovao Igor Perović. “Taksi bluz” će biti od januara u bioskopima širom Srbije.

Snima se romantična komedija „Taksi bluz“ Miroslava Stamatova
Komedija "Taksi bluz" od januara u bioskopima, pogledajte trejler
Slaviša Čurović i Andrija Milošević, Foto: Facebook / Slaviša Čurović

– Snimanje filma “Taksi bluz” je završeno posle četiri veoma intenzivne nedelje. Iako još pokušavam da shvatim šta smo sve prošli i uradili, pretpostavljam da bi trebalo da ovim delom produkcije budem veoma zadovoljan. Razne neke okolnosti nisu nam išle na ruku – veoma kratka noć za jedan pretežno noćni film, tehnički zahtevno i komplikovano snimanje sa dosta scena vožnji, nedovoljno osvetljene ulice Beograda i dosta mlado dete u jednoj od glavnih uloga… I pored svega, uz veliko požrvtvovanje i entuzijazam ekipe u kojoj je bilo dosta debitanata, sjajnu atmosferu na snimanju i dosta sreće, mislim da smo snimili dobru stvar! – izjavio je za FCS Miroslav Stamatov povodom završetka snimanja.

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom
Komedija "Taksi bluz" od januara u bioskopima, pogledajte trejler
Milena Predić, Foto: Promo

“Taksi bluz” je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi “road movie”. Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. U filmu gledaoci će pratiti njegove avanture tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir. Mališan je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i pokušava da sada nađe svog oca. Vožnja taksiste Marka i dečaka Damira u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija. One će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

MARKO ŽIVIĆ: Ako ne bude posla u glumi, voziću taksi

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, distributer je Art Vista.

E. A. / Izvor: FCS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde