Komedija “Sluga” sa Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u domaće bioskope

0
215
Komedija "Sluga" sa Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u domaće bioskope

Miloš Biković ostvario je još jednu ulogu u ruskom filmu.

Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija “Sluga” (Holop). U ovom filmu naš Miloš Biković tumači glavnu rolu. Publika će ga videti u do sada neviđenoj ulozi – mladog, bogatog i bahatog momka, koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Srpska premijera filma zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće. Istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

“Senke nad Balkanom 2”: Miloš Biković tumači Josipa Broza Tita

Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu. On je raskalašni klinac koji ne mari za druge. Zbog toga Grišin otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti. Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove “magične skalamerije” poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

– Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove! – otkriva Biković. On ističe da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

Rusko–srpski film i mini serija “Hotel Beograd” pri kraju snimanja

Kroz seriju urnebesnih scena gledaoci prate kako se Biković snalazi kao sluga, ali i šta se dešava kada na jednoj lepoj devojci vidi “moderne gaće”. Ovaj film je režirao Klim Šipenko. Pored Miloša Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin; Marija Mironova; Aleksandar Samojlenko; Aleksandra Bortič; Olga Dibceva… Distributeri filma su “Stars Media Int.” i “Delius film”.

Pre nekoliko dana Biković je na društvenim mrežama svojim pratiocima najavio ovaj film sledećim rečima: ” Sluga. Komedija godine! Šta kažete? U Rusiji izlazi 26. decembra a u Srbiji samo nekoliko dana kasnije. Dakle, Nova godina će biti u duhu smeha.”

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde