Kombank dvorana: Vasil, Bisera, Gabi i Matija 16. novembra

0
153

Koncert četiri velika muzička imena u srpskoj prestonici biće pravi užitak za publiku.

Koncert Bisere Veletanlić, Gabi Novak, Matije Dedića i Vasila Hadžimanova biće održan 16. novembra u velikoj sali Kombank dvorane s počekom u 20h.
– U ovoj posebnoj noći uživaćemo uz čuvene pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemal Montena, Đorđa Novkovića i drugih velikana jugoslovenske muzičke scene. Biće pravi doživljaj prisustvovati ovom koncertu – dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici! – najavljuju predstojeći koncert iz Kombank dvorane.

Vasil Hadžimanov na listi najboljih svetskih džezera

Kombank dvorana: Vasil, Bisera, Gabi i Matija 16. novembraBisera Veletanlić, osim toga što je jedno od najvećih imena domaće šlageristike i zvezda jugoslovenskih festivala sedamdestih godina, jedna je od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih melodija koje su obeležile jedno vreme. Dobitnica je Nišville nagrade za životno delo.

Gabi Novak je jedna je od najpoznatijih pevačica hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina. Imala je velike hitovea, kao i izuzetnu interpretaciju vrhunskih kompozicija njenog supruga Arsena Dedića. tokom karijere nastupala je na brojnim festivalima širom regiona. Dobitnica je Porin nagrade za životno delo.

Ovacijama završen 34. Valjevski džez festival

Vasil Hadžimanov i Matija Dedić su dvojica svetski priznatih džez pijanista i kompozitora. Imaju dugogodišnje i veoma uspešne muzičke karijere, sa bogatom diskografijom. Takođe, obojica imaju i mnoštvo osvojenih priznanja i nagrada. Ova dva vrhunska umetnika u sebi nose niz gena svojih predaka koji su, svako na svoj način, obeležili muzičke prostore Balkana.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima, već od 2. oktobra.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde