Nikola Pejaković Kolja ide prvi put u “Amerikanu”: Koncerti 2. i 3. decembra

0
112

Scenarista, reditelj, glumac, ali i pevač, gitarista, kompozitor – Nikola Pejaković Kolja.

Nikola Pejaković Kolja ide prvi put u "Amerikanu": Koncerti 2. i 3. decembra

Kultni autor srpskog bluza, kako ga mnogi nazivaju, ide u “Amerikanu”. Naime, Kolja će održati 2. i 3. decembra (21h), prvi put u karijeri, koncerte u ovoj dvorani Doma omladine Beograda.
– U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke! – najavljuje Kolja.

Grupa “Whitesnake” i srpska publika jači od oluje

Pejaković je do sada u srpskoj prestonici već dva puta rasprodao (sedeću) Kombank dvoranu. Uskoro će u “komšiluku” razmrdati i rasplesati publiku sa dve velike klupske svirke. Pratiće ga vrhunski, razbijački bend kog predvodi producent i gitarista Voja Aralica.

Nikola Pejaković Kolja “zapalio” Kombank dvoranu
Nikola Pejaković Kolja ide prvi put u "Amerikanu": Koncerti 2. i 3. decembra
Nedavno je beogradska publika Kolju imala prilike da čuje i vidi na koncertu legendarnog benda “Whitesnake”, a naredni – pravac u “Amerikanu”, Foto: Long Play

Koljine svirke stižu godinu dana posle izlaska odlično prihvaćenog albuma “4 Prsta”. Sasvim dovoljno vremena da publika “upije” čak 19 novih pesama, među kojima su “Može malo sutra”; “Ala je lep ovaj svet”; “Svaku noć je isti mrak”… Ne zaboravimo i da se navršava 10 godina od objavljivanja albuma “Kolja” (2009.), na kome su “I eto udade se ti za konja”; “Da li venem ili zrim”; “Maršala Birjuzova 8″…

Posle 66 dana snimanja pala poslednja klapa serije “Kosti”

– Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka… – kaže Kolja.
Odana publika ima priliku da do 1. septembra kupi uz specijalan popust ulaznice za Koljine decembarske beogradske koncerte – komplet za obe večeri košta 2.000 dinara na blagajni DOB-a; odnosno prodajnim mestima i mreži www.tickets.rs. Od 2. septembra u prodaji će biti isključivo pojedinačna ulaznica za svako veče zasebno koja košta 1.200 dinara. Ako ih ostane na dan koncerta ulaznice će biti 1.500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde