Put do sreće: “Kolibri” u Kombank dvorani 8. juna

0
55

Kolibri je najmanja ptica na svetu. Tanana, živopisnih boja, nezadrživa u pokretu. Asocijacija – dete. Otuda ime dečjeg hora “Kolibri”, koji više od pola veka oduševljava publiku svih generacija. U njemu deca rastu i pevaju… Hor je škola sa svojevrsnim predmetima – bajka, razvoj govora i motorike, disanje, koncentracija, izražavanje misli, učenje novih pojmova… kao i socijalizacija, osvešćivanje deteta, negovanje prijateljstva, nesebičluka i poštovanja ličnosti. I, naravno – spoznaja radosti pevanja.

Put do sreće: "Kolibri" u Kombank dvorani 8. juna

A, članovi hora predvođeni Ljiljanom Ranđelović pripremaju koncert pod nazivom “Put do sreće”. Ovo raspevano druženje zakazano je za 8. jun (19h) u beogradskoj Kombank dvorani.

– Spremili smo za vas najlepše dečje pesme, koje volite da pevate sa nama. “Babaroga”, “Išli smo u Afriku”, “Deca su ukras sveta”, “Drugarstvo”, “Hoću u Kolibre”… samo su neki od naših hitova koje ćete sresti na ovom muzičkom putu do sreće. Na koncertu će nam se pridružiti i naši drugari, muzičari iz “Big Benda RTS”. A biće tu i specijalni gost, glumac Ivan Jevtović – kažu iz Hora “Kolibri”.

hor kolibri 55 instagram ivan jevtović
Put do sreće: "Kolibri" u Kombank dvorani 8. juna
Ivan Jevtović i hor “Kolibri” na koncertu u Kombank dvorani, povodom 55. rođendana hora, Foto: Printskrin Instagram / Kombank dvorana

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde