TV Prva: Kolege ispratile Maju Nikolić dirljivim videom

0
284

U programu uživo suze nisu mogle da zaustave ni voditeljka ni njene kolege.

TV Prva: Kolege ispratile Maju Nikolić dirljivim videom
Dirljivim videom kolege su ispratile Maju Nikolić, Foto: TV Prva

Voditeljka Maja Nikolić napustila je televiziju Prva, gde je tri godina vodila emisiju “150 minuta”. Jedno od omiljenih TV lica odlučila je da se povuče s malih ekrana i da posle letnjeg odmora potraži novi posao. Na rastanku kolege su je ispratile dirljivim videom.

– Nema reči kojima mogu da opišem količinu osmeha, sreće i uspomena koju nosim sa zahvaljujući ovim predivnim ljudima! Hvala vam na tome, hvala vam na punom srcu sa kojim odlazim, hvala na prijateljstvu, hvala na profesionalizmu…. Nismo se dovoljno slikali, mnogih ovde nema – napisala je voditeljka na svomInstagram profilu uz fotografije sa kolegama i prijateljima koje je stekla tokom rada.

“Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila na televiziji NOVA S (ex TOP kanal)

Prva televizija i Maja Nikolić postigli su dogovor o sporazumnom razlazu, a poslednji put kao voditeljku emisije “150 minuta” gledaoci su je gledali u petak 28. juna. Na rastanku bilo je suza, i to pred TV kameram. Popularnu voditeljku su njene kolege iznenadile i priredile joj dirljiv oproštaj. Napravili su kratki video sa nekim od zanimljivih trenutaka tokom minule tri godine na poslu. Maja nije mogla da zaustavi suze dok je gledala izabrane kadrove koji su obeležili njeno vođenje ovog popularnog TV magazina. A, i kolege su bile u suzama.

Spomenik Mići Orloviću biće ispred zgrade RTS-a u Takovskoj 10

Inače, Prvu televiziju nedavno je napustila i generalna direktorka Manja Grčić, kao i voditelj Ivan Ivanović. Krajem prošle godine, Prvu TV i O2 kupila je korporacija “Kopernikus”.
Maja Nikolić se proslavila kao voditeljka TV BK. Gledaoci su je upoznali i zavoleli pod devojačkim prezimenom Japundža. Posle raspada TV BK, Maja je više od 10 godina provela na RTS-u, a onda je prešla na TV Prva.

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde