Posle dve godine Knez objavio singl – “Danas ja, sjutra ti”

0
328

Posle dve godine Knez objavio novi singl - "Danas ja, sjutra ti"Muziku i tekst za novu baladu napisao je Dobrivoj Kanurski Doške, koji je autor i Knezovog velikog hita “Bubamara”.

Crnogorski muzičar Nenad Knežević objavio je na svom YouTube kanalu spot novi singl “Danas ja, sjutra ti”.
– Ova kompozicija dugo je stajala u mojoj fioci, skoro dve godine. A i dugo sam tragao za muzičarima koji će prepoznati jedan poseban senzibilet, uneti ga u numeru, izvesti sve kako treba… ima tu blu nouta, italijanske kancone, od svega pomalo… sve je to trebalo da se uklopiti sa mojim senzibilitetom, i sa glasom… Na sreću, našao sam sjajne muzičare, i to u Novom Sadu, te je pesma konačno snimljena. Veliku zahvalnost dugujem pijanisti Aleksandru Banjcu, koji je zaslužan za aranžaman, kao i sjajnom muzičaru, gitaristi Branku Koprivici – rekao je Knez u “Jutru sa Jovanom i Srđanom” na Prva TV.

Knez objavio spot za singl „Ona voli“

Pevač je dodao da je potpuno logično bilo da tako jak tekst, kakav nosi pesma “Danas ja, sjutra ti”, prati sporiji ritam. A, kako bi se priča, koja je izuzetno emotivna bolje ispričala. Ponosan je i na video za koji je bio zadužen Dušan Jauković.

Posle dve godine Knez objavio novi singl - "Danas ja, sjutra ti"
Foto: Printskrin YouTube / Knez

– Neki kadrovi su snimljeni u Parizu, a ostatak smo radili u Beogradu. Gost u spotu mi je aktuelna mis Srbije Ivana Trišić koja se odlično uklopila u priču. Ona je na snimanju bila veoma profesionalna i ulepšala ovaj video. A i toliko je lepih kadrova u spotu, čija radnja prati priču teksta, što je danas retkost, pa mi je drago da smo i u tome uspeli. Inače, čitava ekipa je bila odlična. Veliki broj ljudi se pojavljuje u spotu i zaista je Jauković uspeo da iz svakog od njih izvuče maksimum – pohvalio se Knez.

Pesma „Opa cupa“ peva se diljem sveta

Tokom karijere imao je podjednako uspeha i sa numerama bržeg ritma, a i sa baladama.
– Nije toliko bitno da li je pesma brža ili sporija, koliko je važno da nosi poruku i da je kvalitetna. Zato, iako je stara dve godine nismo ništa menjali na pesmi “Danas ja, sjutra ti” – kaže pevač.

Posle dve godine Knez objavio novi singl - "Danas ja, sjutra ti"
Ivana Trišić, Foto: Printskrin YouTube / Knez

Rekao je i da nema nameru da se povinuje muzičkim trendovima, kao i da će uskoro objaviti još jedan singl.

Pesma Ramba Amadeusa „Euro Neuro“ proglašena najgorom u istoriji Evrosonga

– Koketiranje sa trendovima ne dolazi u obzir! Pratim svoj osećaj i intuiciju, i tako biram pesme koje ću snimiti. A u današnje vreme hiperprodukcije, jedan od najtežih poslova je upravo doći do prave numere. Veoma je bitno da ona koju odaberem ima sve kvalitete, i da se pre svega ja u njoj pronalazim. Kad ode u etar mora biti odlična i moramo svi biti zadovoljni kako zvuči, i autori i ja. Nikada nisam želio da se dodvoravam publici, niti sam se opterećivao hoće li biti hit ili ne. Neke pesme ne zažive odmah, treba im vremena da ih publika zavoli. Važno je da mi verujemo u njih. Od mog učešća na Evrosongu do danas nakupilo se lepih numera. Posle “Danas ja, sjutra ti”, planiram oko Nove godine da objavim još jedan singl – “Stranac”. Nakon toga, verovatno i numeru “Suze”… A, onda ću sve te singlove sakupiti i zaokružiti priču objavljivanjem albuma u 2019. godini – rekao je Knez.

E. A. / Izvor: Prva TV, Vijesti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde