Klub “Fest”: “Pijanka/igranka” za Dan mladosti

0
203

U zemunskom klubu “Fest” se za 25. maj priprema specijalan program.

fest igranka pijanka za dan mladostiPovodom Dana mladosti organizovaće se “pijanka/igranka” uz bendove “Zbogom Brus Li”, “Navy ne obećava” i “Misha Mashina & Mashtrakala”.

“Zbogom Brus Li” su utemeljivači prepoznatljivog pankburaškog zvuka. Počeli su da sviraju u Novom Sadu 1992. kao melodični post pank sastav. Vremenom su se razvili u majstore štimunga, koji vešto kombinuju Punk’n’Roll ritmove sa tradicionalnim notama tamburaške ravnice.

fest igranka pijanka za dan mladosti
“Zbogom Brus Li”, Foto: Promo
„Antievrovizija“: Bend „Mortal Kombat“ trijumfovao na Kalemegdanu

Za 25 godina postojanja su često stizali da sviraju u bivšim republikama stare Jugeoslavije, kao i u inostranstvu – Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji i Austriji. Gotovo svaki veliki festival u regionu je imao priliku da ih bar jednom ugosti. Bogata diskografija i bibliografija svedoče o poletu i elanu koji “Zbogom Brus Li” sa sobom donose. U narednom periodu spremaju izdavačka iznenađenja, kao i nova gostovanja u susednim državama.

fest igranka pijanka za dan mladosti
“Navy ne obećava”, Foto: Promo

“Navy ne obećava” je grupa koja je za kratko vreme uspela da zbuni pola scene svojim neprimernim ponašanjem i prozivkama, pa kolege nisu sigurne da li treba da ih vole ili mrze. I dok se sa dna i dalje podize prašina, “Navy ne obećava” sprema prvi album. Njega će publika imati prilike da čuje u celosti pre nego što bude objavljen na jesen. Ovom prilikom izjavili su:

Arsenal 08: Dolaze i „Enter Shikari“, „Disciplina“, „Plavci“, „Yu grupa“…

– Mi zezamo samo ljude koje volimo. A što ih zezamo? Pa zato što želimo da budu bolji. A ko se ljuti, zna se šta mu sledi. Ko je sledeći na redu? Saznaćete u sledećem spotu koji dolazi uskoro. U međuvremenu, dođite u klub “Fest” da zajedno proslavimo Dan mladosti kako mu dolikuje – ispod stola!

fest igranka pijanka za dan mladosti
“Misha Mashina & Mashtrakala” je od nedavno petorka, novi član je gitaristkinja Vanja Andžić

Bend “Misha Mashina & Mashtrakala” od nedavno ima novog člana.
– Imamo prinove: ruke gore za gitaristkinju Vanju Andžić! Mučili smo je na kolokvijumu, potom na zvaničnom ispitu i konačno primili u stado. Sad smo petorka i trebalo bi da zvučimo za peticu! – objavili su na društvenim mrežama članove grupu vest o proširenju.

„Atheist Rap“ prirediće rođendanski koncert 19. maja u Barutani

– Očekujemo pun klub veselih omladinaca i omladinki. Ne propustite priliku da povedete sve svoje drugare i drugarice pa da zajedno napravimo svirku za pamćenje! – poručili su članovi tri benda, pozivajući publiku u klubu “Fest” u Zemunu 25. maja od 22h.
Ulaznice će se prodavati na ulazu po ceni od 300 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde