Album “Uskoro” benda “Kanda, Kodža i Nebojša” na tržištu od 15. februara

0
110

Oliver Nektarijević, Vladan Rajović, Nenad Pejović, Janko Mostarlić i Boško Stanojević obradovaće svoje obožavaoce novim izdanjem.

Album "Uskoro" benda "Kanda, Kodža i Nebojša" na tržištu od 15. februara

Posle pet godina izdavačke pauze beogradski sastav “Kanda, Kodža i Nebojša” konačno će objaviti novi album. Izdanje pod nazivom “Uskoro” pojaviće se na tržištu 15. februara u izdanju Mascoma.

“Kanda Kodža i Nebojša” snimili spot za pesmu “Letnji dan”

Publika je imala prilike da se upozna sa nekim numerama. Objavljeni su singlovi: “Prekidi ponovo”; “Jamajka”; “Misli dobro”; “Letnji dan”; a pesma “Tako volim da živim” izabrana je za “Mascom hit godine”.

“Sveže Amputirana Ruka Satriania” (S.A.R.S.) objavila singl “Teško je”
Album "Uskoro" benda "Kanda, Kodža i Nebojša" na tržištu od 15. februara
“Kanda, Kodža i Nebojša”, Foto: Mascom

Pošto su se nove numere dopale slušaocima, i pre izlaska album je pozicioniran kao važno izdanje u tekućoj godini. Mascom i “Kanda, Kodža i Nebojša” spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Tako će uskoro organizovati specijalni koncert – na tajnoj lokaciji! Na njemu će bend proslaviti objavljivanje albuma “Uskoro” na vinilu. Fanovi već mogu da kupe vinil + ulaznicu, i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz omiljenu grupu. Članovi grupe “Kanda, Kodža i Nebojša” poručuju:
– Dođite da se družimo. Sviramo za vas!

Novi album “Električnog orgazma” i na vinilu

Informacije o datumu i vremenu održavanja koncerta, svima koji kupe komplet, lično će biti prosleđene uoči koncerta. Karte za koncert se neće nalaziti u slobodnoj prodaji a broj kompleta je limitiran! – poručuju iz Mascoma.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde