“Kanda, Kodža i Nebojša” i “Epilog” promovišu svirkom na Zidiću Doma omladine predstojeći “Arsenal Fest 07”

0
203

Kratkim, besplatnim nastupom u četvrtak 25. maja od 13 sati na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, “KKN” i “Epilog” promovisaće predstojeći “Arsenal Fest 07”.

Kanda, Kodža i Nebojša ARSENAL FEST 07
Kanda, Kodža i Nebojša , Foto: Promo

“Kanda, Kodža i Nebojša” i “Epilog” otvoriće seriju “Arsenal na Zidiću DOB-a”, gde će se u naredna tri četvrtka od 13 sati besplatnim svirkama od 15-20 minuta, Beograđanima predstaviti neki od izvođači “Arsenal Festa”, koji će biti održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

Hard rokeri “Epilog”, koji su se nedavno oglasili debi albumom “Nova Tempore”, sviraće 22. juna, prve večeri “Arsenala” u Kragujevcu na Main Stage-u, kada nastupaju i “Anthrax”, “Kerber” i “Orthodox Celts”.
“KKN” sa “Horsman Coyoteom” zatvaraju Main Stage 24. juna, treće večeri “Arsenala”, gde im prethode “Škrtice”, “Skindred” i “Dub FX”.

Druge večeri 23. juna nastupiće “Thievery Corporation”, Darko Rundek, Ana Popović, “Repetitor”…

Epilog, Foto: Promo

“Arsenal” se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom – u “Kneževom arsenalu”, bivšoj fabrici naoružanja iz XIX veka, i u zelenilom bogatoj “Zastavinoj bašti”, kao i u obližnjoj rustičnoj “Čaurnici”. Novina “Arsenala 07” je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača, u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala Noizz.
Za “Arsenal Fest 07” pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

ARSENAL07_event_1200x444

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde