“Kišobran” otvara sezonu ekoloških žurki 1. februara u “Drugstore”

0
52

“Kišobran” je organizacija koja se bavi promocijom nezavisne kulture i umetnosti. Kroz žurke, svirke, izložbe, filmske večeri, pozorište, radionice, kurseve i slične događaje okuplja zainteresovane pod jedan džinovski kišobran. Naravno, uz kvalitetno druženje i zagarantovanu zabavu.

"Kišobran" otvara sezonu ekoloških žurki 1. februara u "Drugstore"

“Kišobran” otvara sezonu 2020. u znaku ekologije i u saradnji sa “Tuborgom” izbacuje iz upotrebe jednokratnu plastiku na svojim žurkama, a uvodi posebne čaše za višekratnu upotrebu. Prošlu godinu obeležile su neke od najvećih ekoloških katastrofa u poslednje vreme koje nas podsećaju na to koliko moramo da se trudimo da našoj planeti nanosimo što manje štete. Inicijativa “Kišobrana” i “Tuborga” je samo mali korak i pokušaj da se nešto promeni.

Apgrade 2020: Richie Hawtin u klubu “Drugstore” 28. februara
"Kišobran" otvara sezonu ekoloških žurki 1. februara u "Drugstore"

“Kišobran” žurka održava se u subotu, 1. februara, u prostoru kluba “Drugstore” (Bulevar despota Stefana 115). Od gostiju ovaj put će se pojaviti Identified Patient, jedan od najaktivnijih i najperspektivnijih holandskih producenata trenutno.
Identified Patient izdaje za “Dekmantel” i “Pinkman” etikete. Ovo će mu biti drugi nastup u Srbiji. Njegov “Boiler room” nastup sa Dekmantel festivala 2018. je zapalio internet.

Sa njim u “Black Room” dolaze Stevie Whisper i Vitanov. Oni su predvodnici “Yes” kolektiva i dobro su poznati svim redovnim ljubiteljima klabinga u Beogradu. “Yes” pravi redovne klupske večeri u klubu “Drugstore”, funkcioniše kao buking agencija i izdavačka kuća.

Legenda elektronske muzike Marco Carola 1. februara u “Hangaru”
"Kišobran" otvara sezonu ekoloških žurki 1. februara u "Drugstore"

U “Ice Cream Boothu”, pored već standardnih gostiju “Kišobran” žurke – DJ dvojca “Disko buvljak”, posetioci će čuti i Didozis, koja pušta najsvežiji regeton, afrobit i denshol.

U velikoj sobi su kao i uvek “Kišobran” didžejevi sa punokrvnim “Kišobran” DJ setom.
Karte su u pretprodaji u kafeu “Zaokret” (Cetinjska 15) po ceni od 300 dinara. Na ulazu u “Drugstore” cena ulaznice će biti 500 dinara.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde