„Kilersi“ odabrali “Van Gog” i još dve predgrupe za nastup na „Egzitu“

0
1068

Američki rok bend “Kilersi” odabrao je tri predgrupe za koncert 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na glavnu binu „Egzita“ pre jednog od najvećih bendova našeg vremena izaći će njujorška četvorka “Teachers”, domaći rok sastav “Van Gog” i riječki indi-rokeri „Džonatan“.

pr-exit-foto-promo-1495202543-1188395Ostalo je mesec i po dana do spektakla godine uz “Kilerse”, koji će 5. jula nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najvećih bendova našeg vremena u Srbiju dolazi u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će posetiti svega desetak zemalja. A, koliko ozbiljno shvataju svaki svoj nastup govori činjenica da su lično odabrali tri predgrupe za koncert na “Egzitu”. Pre nego što nastupe “Kilersi”, na glavnu binu na Tvrđavi, izaći će i fantastična njujorška četvorka “Teachers”, regionalni majstori rok spektakla “Van Gog” i riječki indi-rokeri “Džonatan”.

„Dubioza kolektiv“ poziva na OK Fest 2017: „Ajmo svi na Tjentište“

Kreativni multi-instrumentalisti “Teachers” stižu na Tvrđavu da razmrdaju publiku svojom kombinacijom fank i indi zvukova, afro-disko uticaja i elektronike. Njihova muzika neodoljivo evocira leto, kao i fanki duh sedamdesetih i šarenilo osamdesetih godina prošlog veka. “Teachers” je bend koji je po ličnom priznanju zaljubljen u Srbiju, gde su nedavno boravili i snimali svoj novi spot, te obilazili brojne spomenike i arhitekturu, koja ih podseća na filmove “Ratovi zvezda”.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ: To je bila ljubav na prvi pogled

Van Gog promoToga dana na bini će se naći i jedan od najpoznatijih rok bendova sa ovih prostora – “Van Gog”, dvostruki dobitnici MTV nagrade. Od  prvog albuma 1991. godine, pa do danas, “Van Gog” je održao energiju i prepoznatljivi zvuk. Sa svakim novim izdanjem, njihovoj muzici je dodavan po još jedan sloj. Pa bend sada nudi zreo i doteran zvuk, pripreman sa pažnjom i težnjom ka perfekciji. A koja ni u jednom momentu nije otupila njihovu neposrednost, ističu organizatori „Egzita“.

Ljudi velikog srca: Bogdan, Teo i Raduljica, najvažnija trojka za Andrijanin život

Indi rok petorka „Džonatan“ iz Hrvatske, zaokružuje program za nulti dan „Egzita”. Obožavaoci ih nestrpljivo očekuju, jer su regiju osvojili hitovima “Maggie”, “Communicate!” i “Try To Get Even”, a svoj status na muzičkoj sceni zacementirali su mini albumom “To Love…”; objavljenim početkom godine, koji je i dalje najjači hrvatski kandidat za album godine, a na kome su se izdvojile numere “Heaven” i “Allison”.

Kilersi - jonathan„Egzit tim“ ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko „Egzit Leto ljubavi 2017“. Svojevrsni “Day Zero” na Tvrđavi biće uz „Kilerse“ 5. jula, nakon čega sledi „Egzit“ od 6. do 9. jula.

Petodnevne ulaznice, koje obuhvataju i “Day Zero”, već su u prodaji po ceni od 8.490 dinara. Četvorodnevne ulaznice za “Egzit” (6-9. jul) u prodaji si po promotivnoj ceni sa 50% popusta, od 6.990 dinara. Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i “Kilerse uživo”, mogu da kupe “Get Egzit dodatak” po ceni od 1.490 dinara (parter). Oni koje zanima samo koncert “Kilersi” i “Day Zero”, mogu da kupe i pojedinačne ulaznice za taj dan po ceni od 2.990 za parter, 4.990 za Fan Pit i 12.000 dinara za Gold VIP.

PR.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde