Akustični koncert grupe “Kerber” u Sava centru

0
201

Niški rokeri održaće koncert sa gudačkim orkestrom u unplugged verziji.

Kerber Knjaževac Foto Printskrin YouTube
Nedavno je “Kerber” održao koncert u Knjaževcu, Foto: Printskrin YouTube

Legendarni niški hard rok sastav “Kerber” održaće, sa gudačkim orkestrom, akustični koncert u Sava centru 12. decembra sa početkom u 20,30h. Posle prepunog koncerta u Hali sportova 2012, hitovi poput “Ratne igre”, “Nebo je malo za sve”, “Bolje da sam druge ljubio”, “Mama tata” i drugi, ovoga puta zagrmeće unplugged u najakustičnijem beogradskom koncertnom prostoru.

BRANKO GOLUBOVIĆ GOLUB iz “Goblina”: Pesme se dešavaju, one se ne prave
Sa koncerta "Kerbera" u Nišu, Foto Printskrin YouTube
Sa koncerta “Kerbera” u Nišu, Foto Printskrin YouTube

Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert. Jer, unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. “Kerber” će izvesti prearanžirane pesme uz pomoć prijatelja i gudačkog orkestra. Uz violine, ksilofon, kontrabas i perkusije publika će moći da čuje brojne znane pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Rokenrol „dvojka“: Čola i trubači Dejana Petrovića u pesmi „Šljive su rodile“

Aleksinac Kerber
Sa koncerta “Kerbera” u Aleksincu, Foto Printskrin YouTube

– Prvi akustični koncert smo održali u Nišu 1994. godine. Potom i legendarni, dobro poznat javnosti, unplugged koncert u Novom Sadu 1996. I evo posle više od 20 godina sviramo takav koncert ponovo na velikoj sceni Sava centra. To će biti jedan romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom koja prvi put dolazi u Srbiju. Posebno nam je zanimljiv taj datum. Jer je naš live album, pod nazivom “12.12.88”, snimljen na koncertu u Domu omladine u Beogradu, baš 12. decembra te davne 1988. godine. Nešto nas sudbinski veže za taj datum i radujem se što će publika moći da čuje naše stare hitove u novim aranžmanima. Na sceni će biti puno muzičara sa nama, čak će na kraju koncerta na bini biti oko 80 ljudi. Ova forma nam baš leži i volimo da uživamo u neposrednom kontaktu sa publikom što nam ovaj način muziciranja i dozvoljava. Ovo je izazov za “Kerber” i jedva čekamo 12. decembar – izjavio je Gale povodom predstojećeg koncerta.

DUŠAN KOJIĆ KOJA: „Disciplina“ sa usnom harmonikom ima još štošta da odsvira

Posle unplugged koncerata u Nišu, Knjaževcu i Aleksincu, koji su održani uz mnogo pozitivnog naboja i emocija, čemu je sigurno doprineo i proširen sastav, red je došao i na beogradsku publiku. Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti po cenama od 1.000, 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim mreže, kao i na blagajni Sava centra.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde