Bend “Orthodox Celts” 28. put Dan Sv. Patrika obeleža koncertom

0
54
Bend "Orthodox Celts" 28. put Dan Sv. Patrika obeleža koncertom

Grupa koju predvodi Aca Seltik i ove godine će proslaviti sa svojom publikom irski praznik.

Bend “Orthodox Celts” 28. put obeležiće Dan Sv. Patrika i to koncertom 17. marta u Domu omladine. Ovime se nastavlja najduža muzička tradicija koja je zabeležena u srpskom rokenrolu – “Celtsi” su jedini bend koji, od svog nastanka, svake godine na isti dan održava koncert.

Grupa “Orthodox Celts” se vratila sa prvog putovanja po Irskoj

Svojim furioznim i eksplozivnim nastupom, kao i posebno emotivnom interakcijom sa publikom, “Pravoslavni Kelti” će, verujemo, oduševiti svoje fanove. Negujući tradiciju irske muzike, “Celtsi” predstavljaju prepoznatljivu pojavu, jedinstvenu na ovim prostorima. Upravo iz tog razloga, grupa je jedna od najvećih koncertnih atrakcija, što potvrđuju svakim nastupom. Armija obožavalaca osim muzike prati i njihov imidž. Verni su navijači i fudbalskog kluba Celtic, tako da se za tradicionalni koncert “Celtsa” obožavaoci kostimiraju i u Sali “Amerikana” stvore atmosferu velikog irskog paba.

Najda i Aca Celtic ekranizovali duet “Oslobodi me”
Bend "Orthodox Celts" 28. put Dan Sv. Patrika obeleža koncertom
Dan Sv. Patrika “Orthodox Celts” proslaviće sa publikom, Foto: Uroš Žunić

– Tradicija je stvar odanosti principu i istrajnosti u životu. Ujedno, to je i stvar pristojnosti i usklađenosti sa onima koji je sa nama baštine. To je ta naša strast koja se nikada ne može ugasiti. Zimus smo bili prinuđeni da prekinemo turneju iz zdrastvenih razloga i tada smo se prvi put suočili sa činjenicom da smo, možda, odsvirali poslednji koncert. Posle takve situacije, svaki sledeći koncert će i bukvalno biti poseban, jedinstven i sviraćemo kao da je zaista poslednji. Jer, nikada ne znaš šta sutra donosi, a nema veće radosti nego kada se ujutru posle koncerta probudim. Mogu da se pogledam u oči i kažem da je sinoć bio najbolji koncert ikada! Vidimo se u utorak 17. marta, naš je praznik! – kaže frontmen benda Aca Seltik.

16. Belgrade Beer Fest: Mesto susreta više od pola miliona ljudi

Ulaznice za koncert po ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima Ticket Vision.

POZIV NA HUMANOST
– Pozivamo sve verne fanove koji dođu na ovogodišnji St. Patrick’s Day da ponesu igračku koju mogu da poklone za decu bez roditeljskog staranja! Bilo bi lepo da igračka bude zelena, a mogu i ostale boje (samo u ovom slučaju)! – poručili su obožavaocima članovi benda.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde