Kaliopi izvodi na Kolarcu hitove u akustičnoj verziji

0
268

Makedonska pop zvezda Kaliopi Bukle nastupiće 25. novembra u Kolarčevoj zadužbini, a beogradska publika će prvi put čuti njene najveće hitove u akustičnoj verziji.

Kaliopi KolaracOvo će svakakako biti ekskluziva za fanove pevačice izvanrednih glasovnih mogućnosti, kao i sve sladokusce dobrog zvuka. Upravo je to i razlog zbog čega je i odabran Kolarac kao koncertni prostor, jer je idealan za ovu vrstu koncerta. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj.

Na Kolaracu prvi koncert u mraku

– Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače. Jedva čekam 25. novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku – unplugged koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al’ zato moj “Kofer Ljubavi” će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad… Beograde, čekaj me! – izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ivo Pogorelić odabira klavir za koncert na Kolarcu

Foto: Facebook / Kaliopi
Foto: Facebook / Kaliopi

Publika će čuti hitove “Rođeni”, “Crno i belo”, “Kofer ljubavi”, “Vučica”, “Mrvica” i mnoge druge – u novom ruhu. Kaliopi je pevačica, ali i kompozitor i autor brojnih numera.
Karte su u prodaji u sistemu Eventima, kao i na blagajni Kolarca.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde