Sanjajmo otvorenih očiju: Kaliopi u Sava centru 23. novembra

0
69

Nakon prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta na Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava centru, kao i koncerte u drugim gradovima Srbije.

Sanjajmo otvorenih očiju: Kaliopi u Sava centru 23. novembraRegionalno poznata i popularna makedonska umetnica specifične boje glasa, održaće koncerte u Kragujevacu (19.10.), Nišu (20.10.), Jagodini (21.10.), kao i u Beogradu 23. novembra. Kaliopi poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove – “Rođeni”; “Crno i belo”; “Kofer ljubavi”; “Vučica”; “Mrvica”…

„Dead Can Dance“ u Sava centru 28. juna 2019
Sanjajmo otvorenih očiju: Kaliopi u Sava centru 23. novembra
Foto: Promo

– Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu… Toliko su ti koncerti još “živi” u meni… Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče… Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju sa mnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret! Hajde da pevamo zajedno! – poručuje Kaliopi, koja će uskoro publici podariti i novi singl.

Cene ulaznica za beogradski koncert su 1.500, 1.800, 2.100 i 2.400 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde