“Južni vetar”: Počela prodaja ulaznica za beogradsku premijeru

0
594

"Južni vetar": Počela prodaja ulaznica za beogradsku premijeruFilm reditelja i scenariste Miloša Avramovića imaće svečanu premijeru u Beogradu, 23. oktobra (20h)u Velikoj dvorani Sava centra.

Od danas, 28. septembra je počela prodaja ulaznica za svečanu premijeru, koje se mogu kupiti na blagajni Sava centra, kao i svim prodajnim mestima Eventima.
Film “Južni vetar” je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade ali i simpatije publike. Na beogradskoj premijeri predstaviće imponzatnu glumačku, kao i autorsku ekipu koja je radila na ovom ostvarenju.

53. Filmski susreti: Gran pri „Naisa“ Milošu Bikoviću, glumac sa Rusima „opleo“ kolo
"Južni vetar": Počela prodaja ulaznica za beogradsku premijeru
Dragan Bjelogrlić i Miloš Biković u filmu “Južni vetar”, Foto: Promo

U glavnim ulogama “opasnih” momaka našli su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević… tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić… kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

„Četiri strane sveta“: Prvu pesmu iz „Južnog vetra“ za jedan dan videlo više od 500.000 ljudi
"Južni vetar": Počela prodaja ulaznica za beogradsku premijeru
Miodrag Radonjić i Miloš Biković, Foto: Promo

Reditelj Miloš Avramović koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o mladiću koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrigu zbog koje može da da izgubi sve. Film prikazuje Beograd devedesetih sagledana kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta. Priča je inspirisana, kako je rekao autor, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.

DRAGAN BJELOGRLIĆ: Poslednja scena sa Glogovcem
Reditelj Miloš Avramović na setu, Foto: Promo

Posle beogradske premijere, uslediće svečane projekcije i u Novom Sadu (25.10.); Kraljevu i Kragujevcu (26.10); Požarevcu (27.10.); Lazarevcu i Obrenovcu (28.10.); Čačku (29.10.); Banjaluci (01. 11.); kao i u Valjevu (05.11.); Vršcu (06.11.)… Planirane su i premijere u Skoplju, Podgorici, kao i u dijaspori.

Film će se od 24. oktobra naći na redovnom bioskopskom repertoaru bioskopa širom Srbije.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde